Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner
Containerschip in water
14 juli '23 (13:26)
location_on [xx]km

De economische impact van transport

Transport is niet alleen een middel om mensen en goederen van de ene plaats naar de andere te verplaatsen, maar het vormt ook het kloppende hart van de nationale economie. Een goed functionerend transportsysteem heeft een aanzienlijke economische impact, waardoor groei, handel en werkgelegenheid worden gestimuleerd. In deze blog zullen we de cruciale rol van transport in de economie onderzoeken en de voordelen van een efficiënt en goed georganiseerd transportsysteem belichten.

Verkeer in een stad bij daglicht
14 juli '23 (13:23)
location_on [xx]km

Stedelijk transport: Het overwinnen van uitdagingen en het creëren van slimme voetgangersvriendelijke steden

Transport in steden vormt een complex en cruciaal aspect van het dagelijks leven. Stedelijke gebieden staan vaak voor grote uitdagingen op het gebied van verkeerscongestie, stedelijke planning en de behoefte aan duurzame mobiliteit. Het creëren van slimme, voetgangersvriendelijke steden is van vitaal belang om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Laten we eens dieper ingaan op de problemen waar stedelijk transport mee te maken heeft en mogelijke oplossingen verkennen.

binnenzijde vrachtwagen
14 maart '23 (16:04)
location_on [xx]km

Diensten van TransportPartner

De diensten van TransportPartner variëren in verschillende categorieën. Als bemiddelaar in het transport zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de transportwereld, weten wij precies hoe wij jouw transport optimaal kunnen laten verlopen. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij ervoor zorgen dat je op jouw gebied geholpen kan worden. De diensten van TransportPartner kunnen we onderverdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: 

  Voor alle vragen over transport hebben wij het juiste antwoord. In dit artikel vind je een overzicht van de diensten van TransportPartner en wat wij te bieden hebben binnen deze categorieën. 

  samenkomst snelwegen
  14 maart '23 (16:04)
  location_on [xx]km

  Samenwerken met TransportPartner

  Samenwerken met TransportPartner betekent makkelijk en snel jouw zendingen versturen. Wij zijn een transportbedrijf, ontstaan uit een samenwerking van vier professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij er gegarandeerd voor dat jouw transport goed en snel wordt verzonden en afgeleverd. Samenwerken met TransportPartner brengt een groot en ruim netwerk met zich mee. Hierdoor vinden wij altijd de gepaste oplossing, ook als je bijvoorbeeld bijzondere vracht wilt transporteren. Niks is te complex voor ons. Wij zorgen voor betrouwbaar en snel transport. De transportsector kent helaas obstakels. Samenwerken met TransportPartner zorgt ervoor dat jij altijd de juiste optie kiest. Wij bieden transportoplossingen binnen de volgende categorieën: Vracht, Koerierdiensten en Maatwerk & Expertise. Bij TransportPartner vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren en het nakomen van afspraken. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Alle transporteurs moeten een onderzoek invullen waardoor hun kwaliteit getest wordt. Wij regelen jouw transportzaken en jij focust je op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Het logistieke gedeelte ligt in onze handen. Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. Doordat wij zelf geen transport uitvoeren, kunnen wij ons compleet focussen op jouw logistiek.

  Jeroen van Duuren
  11 mei '22 (14:19)
  location_on [xx]km

  Koester je cultuur, juist als je organisatie groter wordt

  Waarom ik je in deze Pilse – eh Pulse-bijdrage als transport-ondernemer ga vertellen over bierbrouwen lees je later in dit verhaal. Eerst wil ik graag even stilstaan bij het fenomeen groei:  Mensen die ons familiebedrijf een beetje kennen weten dat we de afgelopen maanden een aantal forse stappen hebben gezet. We hebben onze intrek genomen in een nieuw pand, met een groter kantoor en een veel groter warehouse. Op allerlei terreinen groeit ons bedrijf, zowel kwantitatief als kwalitatief. We hebben parallel aan de groei diverse technologische innovaties doorgevoerd en – last but not least – een heleboel nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij Team Van Duuren. 

  Jeroen van Duuren
  22 november '21 (11:56)
  location_on [xx]km

  Drie stappen vooruit, twee stappen achteruit