Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Diensten van TransportPartner

Door TransportPartner BV
schedule 10 min
binnenzijde vrachtwagen
De diensten van TransportPartner variëren in verschillende categorieën. Als bemiddelaar in het transport zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de transportwereld, weten wij precies hoe wij jouw transport optimaal kunnen laten verlopen. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij ervoor zorgen dat je op jouw gebied geholpen kan worden. De diensten van TransportPartner kunnen we onderverdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: 
  Voor alle vragen over transport hebben wij het juiste antwoord. In dit artikel vind je een overzicht van de diensten van TransportPartner en wat wij te bieden hebben binnen deze categorieën. 

  Koerierdiensten

  Bij de diensten van TransportPartner onderscheiden we vier verschillende soorten voor de koerierdiensten, namelijk: spoedkoerier, sameday koerier, nextday koerier en internationaal. 

  Spoedkoerier

  Heeft jouw zending haast en moet hij nu de deur uit? Bij Transportpartner zorgen we ervoor dat er meteen een koerier klaar staat. Jouw zending krijgt de hoogste prioriteit en zal zo snel mogelijk bezorgd worden. 

  Sameday koerier

  Moet jouw zending dezelfde dag nog geleverd worden? Wij halen het pakket vandaag nog op en zorgen ervoor dat het ook nog afgeleverd wordt en dat allemaal in één dag. Onze sameday koerier staat voor je klaar om het pakket in één dag te leveren. 

  Nextday koerier

  Heb je iets minder haast, maar wil je wel graag snel leveren? Onze nextday koerier haalt jouw pakket op en zorgt ervoor dat het bezorgd wordt op de volgende dag. Wij leveren het pakket op het door jou gekozen tijdstip af. 

  Internationaal

  Lever je producten of pakketten naar het buitenland? Geen zorgen, ook hier kunnen wij bij helpen. Jouw zending die naar het buitenland moet, wordt dezelfde dag nog opgehaald en supersnel bezorgd op de gewenste locatie buiten Nederland. 

  Vracht

  De diensten van TransportPartner zijn op het gebied van vracht erg breed. Wij bieden diensten aan in de volgende categorieën: Urgent transport, Regulier transport, Groupage transport, FTL / LTL en Bijzonder transport. 

  Urgent Transport

  Wij vinden de juiste en snelste oplossing voor jouw urgente transport. De focus ligt op het zo snel mogelijk leveren van jouw vracht. Je kunt rekenen op full service. 

  Regulier transport

  Wij nemen alle zorgen van jouw reguliere transport uit handen en zorgen ervoor dat het snel aankomt op de gewenste plaats. Ons transport is betrouwbaar, professioneel en snel. 

  Groupagevervoer

  Heb je maar een kleine zending? Dan is het zonde om een hele laadruimte af te huren. Met onze groupagevervoer worden meerdere zendingen gecombineerd. Hiermee bespaar je kosten en daarbij dragen we ook positief bij aan het milieu. 

  FTL / LTL

  Bij transportpartner bieden wij ook diensten aan voor FTL en LTL. Dit staat voor Full Truck Load en Less than Truckload. Wij zoeken de beste optie en meest efficiënte transportoplossing voor beide.

  Bijzonder transport

  De diensten van TransportPartner bevatten ook bijzonder transport. Als het zwaarder, groter, hoger of gevaarlijker is dan de gemiddelde zending wordt het bijzonder transport genoemd. Bij Transportpartner zorgen wij ook bij deze soorten vrachten voor een gepaste oplossing.  

  Maatwerk en Expertise

  Onder de diensten van TransportPartner valt ook Maatwerk en Expertise. Hierbij kun je denken aan; Distributie, Maatwerk projecten, Volume transport, ADR-transport en Temperatuur gecontroleerd. 

  Distributie

  Bij de diensten van TransportPartner zorgen wij voor de distributie van eenvoudige en complexe waarde. Je kunt rekenen op totale ontzorging en service.

  Maatwerk projecten

  Als regulier transport niet voldoende is, bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk projecten. Wij creëren de beste maatwerkoplossingen. 

  Volume transport

  Is jouw lading groter dan normaal? Wij zorgen voor de geschikte oplossing om jouw lading te kunnen vervoeren met de nodige veiligheid. 

  ADR-transport

  Bij ADR-transport gaat het om het vervoeren van gevaarlijke stoffen en goederen. Transportpartner heeft een professionele en veilige manier om deze goederen te vervoeren. Daarnaast voldoet het altijd aan de gestelde eisen. 

  Temperatuur gecontroleerd

  Heb je speciale goederen die onder bepaalde omstandigheden vervoerd moeten worden? Het kan bij Transportpartner. Wij hebben de optie voor het vervoeren van gekoeld of geconditioneerd transport. 

  Wil je meer weten over de diensten van TransportPartner? Bezoek onze website voor meer informatie. https://transportpartner.nl/maatwerk-en-expertise/

  Door TransportPartner BV
  Overbeeke 12, 5258 BL, Berlicum
  14 augustus '23 (15:18)

  Dit moet je weten als je een auto of autotransporter gaat huren

  Als je een auto, bestelbus of autotransporter wilt huren, dan lees je hieronder waar je op moet letten. Ook wordt uitgelegd wat er anders is aan het rijden met een autotransporter.

  01 juni '23 (13:35)

  Ad Dollevoet BV neemt vijf nieuwe trekkers in gebruik

  Eind september heeft Ad Dollevoet B.V. wederom een mooie aanschaf gedaan van 5 nieuwe DAF XG trekkers.

  14 maart '23 (16:04)

  Samenwerken met TransportPartner

  Samenwerken met TransportPartner betekent makkelijk en snel jouw zendingen versturen. Wij zijn een transportbedrijf, ontstaan uit een samenwerking van vier professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij er gegarandeerd voor dat jouw transport goed en snel wordt verzonden en afgeleverd. Samenwerken met TransportPartner brengt een groot en ruim netwerk met zich mee. Hierdoor vinden wij altijd de gepaste oplossing, ook als je bijvoorbeeld bijzondere vracht wilt transporteren. Niks is te complex voor ons. Wij zorgen voor betrouwbaar en snel transport. De transportsector kent helaas obstakels. Samenwerken met TransportPartner zorgt ervoor dat jij altijd de juiste optie kiest. Wij bieden transportoplossingen binnen de volgende categorieën: Vracht, Koerierdiensten en Maatwerk & Expertise. Bij TransportPartner vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren en het nakomen van afspraken. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Alle transporteurs moeten een onderzoek invullen waardoor hun kwaliteit getest wordt. Wij regelen jouw transportzaken en jij focust je op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Het logistieke gedeelte ligt in onze handen. Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. Doordat wij zelf geen transport uitvoeren, kunnen wij ons compleet focussen op jouw logistiek.

  07 maart '23 (15:14)

  Wat is een tankpas en wat zijn de voordelen?

  Een tankpas werkt heel simpel en efficiënt. Het is een pas die geregistreerd staat op de naam van jouw bedrijf. Je werknemers kunnen met deze pas tanken. Na het tanken betaal je niet met een creditcard of bankpas, maar met je tankpas. Aan het eind van de afgesproken periode ontvang je een factuur van alles wat er met die pas getankt is. Een pas is voordelig en brengt voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Vaak kan een tankpas gebruikt worden door heel Nederland bij elk soort tankstation. De werknemer hoeft niet meer te betalen. Het bedrijf krijgt een volledig overzicht per (afgesproken) periode. Wel zijn er veel verschillende soorten tankpassen. Het is wel belangrijk om goed uit te zoeken welke pas het best bij jouw bedrijf past. Er zijn passen die alleen maar bij bepaalde tankstations gebruikt kunnen worden.

  31 januari '23 (14:21)

  Nationaal en internationaal transport

  Nationaal transport is een cruciale schakel in het distributieproces van goederen binnen het land. Of het nu gaat om de vervoer van dagelijkse boodschappen naar supermarkten of de levering van grote machines naar bouwplaatsen, zonder nationaal transport zou onze economie niet functioneren. Er zijn verschillende manieren om goederen binnen de landsgrenzen te vervoeren, waaronder vrachtwagens, treinen, boten en zelfs vliegtuigen.

  17 januari '23 (13:41)

  Transportbedrijf optimaliseren in 2023? Zo doe je dat!

  Het beheren van een transportbedrijf is niet altijd makkelijk. Je moet als ondernemer namelijk een hoop ballen hoog houden om ervoor te zorgen dat alles goed blijft verlopen. Het kan dan ook moeilijk zijn om het overzicht te houden. Toch is het belangrijk om de touwtjes goed in handen te handen. Het kan namelijk vervelende gevolgen hebben als er dingen mis gaan. Dit zorgt voor ontevreden klanten en dat wil je natuurlijk voorkomen. Gelukkig zijn er genoeg dingen die kunt doen om meer inzicht te krijgen in jouw transportbedrijf. In deze blog zetten we een aantal tips op een rijtje.