Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Diensten van TransportPartner

Door TransportPartner BV
schedule 10 min
location_on [xx]km
binnenzijde vrachtwagen
De diensten van TransportPartner variëren in verschillende categorieën. Als bemiddelaar in het transport zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de transportwereld, weten wij precies hoe wij jouw transport optimaal kunnen laten verlopen. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij ervoor zorgen dat je op jouw gebied geholpen kan worden. De diensten van TransportPartner kunnen we onderverdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: 
  Voor alle vragen over transport hebben wij het juiste antwoord. In dit artikel vind je een overzicht van de diensten van TransportPartner en wat wij te bieden hebben binnen deze categorieën. 

  Koerierdiensten

  Bij de diensten van TransportPartner onderscheiden we vier verschillende soorten voor de koerierdiensten, namelijk: spoedkoerier, sameday koerier, nextday koerier en internationaal. 

  Spoedkoerier

  Heeft jouw zending haast en moet hij nu de deur uit? Bij Transportpartner zorgen we ervoor dat er meteen een koerier klaar staat. Jouw zending krijgt de hoogste prioriteit en zal zo snel mogelijk bezorgd worden. 

  Sameday koerier

  Moet jouw zending dezelfde dag nog geleverd worden? Wij halen het pakket vandaag nog op en zorgen ervoor dat het ook nog afgeleverd wordt en dat allemaal in één dag. Onze sameday koerier staat voor je klaar om het pakket in één dag te leveren. 

  Nextday koerier

  Heb je iets minder haast, maar wil je wel graag snel leveren? Onze nextday koerier haalt jouw pakket op en zorgt ervoor dat het bezorgd wordt op de volgende dag. Wij leveren het pakket op het door jou gekozen tijdstip af. 

  Internationaal

  Lever je producten of pakketten naar het buitenland? Geen zorgen, ook hier kunnen wij bij helpen. Jouw zending die naar het buitenland moet, wordt dezelfde dag nog opgehaald en supersnel bezorgd op de gewenste locatie buiten Nederland. 

  Vracht

  De diensten van TransportPartner zijn op het gebied van vracht erg breed. Wij bieden diensten aan in de volgende categorieën: Urgent transport, Regulier transport, Groupage transport, FTL / LTL en Bijzonder transport. 

  Urgent Transport

  Wij vinden de juiste en snelste oplossing voor jouw urgente transport. De focus ligt op het zo snel mogelijk leveren van jouw vracht. Je kunt rekenen op full service. 

  Regulier transport

  Wij nemen alle zorgen van jouw reguliere transport uit handen en zorgen ervoor dat het snel aankomt op de gewenste plaats. Ons transport is betrouwbaar, professioneel en snel. 

  Groupagevervoer

  Heb je maar een kleine zending? Dan is het zonde om een hele laadruimte af te huren. Met onze groupagevervoer worden meerdere zendingen gecombineerd. Hiermee bespaar je kosten en daarbij dragen we ook positief bij aan het milieu. 

  FTL / LTL

  Bij transportpartner bieden wij ook diensten aan voor FTL en LTL. Dit staat voor Full Truck Load en Less than Truckload. Wij zoeken de beste optie en meest efficiënte transportoplossing voor beide.

  Bijzonder transport

  De diensten van TransportPartner bevatten ook bijzonder transport. Als het zwaarder, groter, hoger of gevaarlijker is dan de gemiddelde zending wordt het bijzonder transport genoemd. Bij Transportpartner zorgen wij ook bij deze soorten vrachten voor een gepaste oplossing.  

  Maatwerk en Expertise

  Onder de diensten van TransportPartner valt ook Maatwerk en Expertise. Hierbij kun je denken aan; Distributie, Maatwerk projecten, Volume transport, ADR-transport en Temperatuur gecontroleerd. 

  Distributie

  Bij de diensten van TransportPartner zorgen wij voor de distributie van eenvoudige en complexe waarde. Je kunt rekenen op totale ontzorging en service.

  Maatwerk projecten

  Als regulier transport niet voldoende is, bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk projecten. Wij creëren de beste maatwerkoplossingen. 

  Volume transport

  Is jouw lading groter dan normaal? Wij zorgen voor de geschikte oplossing om jouw lading te kunnen vervoeren met de nodige veiligheid. 

  ADR-transport

  Bij ADR-transport gaat het om het vervoeren van gevaarlijke stoffen en goederen. Transportpartner heeft een professionele en veilige manier om deze goederen te vervoeren. Daarnaast voldoet het altijd aan de gestelde eisen. 

  Temperatuur gecontroleerd

  Heb je speciale goederen die onder bepaalde omstandigheden vervoerd moeten worden? Het kan bij Transportpartner. Wij hebben de optie voor het vervoeren van gekoeld of geconditioneerd transport. 

  Wil je meer weten over de diensten van TransportPartner? Bezoek onze website voor meer informatie. https://transportpartner.nl/maatwerk-en-expertise/

  Door TransportPartner BV
  Overbeeke 12, 5258 BL, Berlicum
  05 april '24 (13:58)

  De beste uitjes in Nederland voor het hele gezin

  Nederland zit vol met leuke, educatieve en ontspannende activiteiten die perfect zijn voor gezinnen. Of je nu de natuur ingaat, cultuur wilt opsnuiven of op avontuur wilt gaan, er is voor elk wat wils. Ontdek verschillende topactiviteiten voor het hele gezin in Nederland. Dat wordt gegarandeerd een leuk gezinsuitje!

  05 april '24 (13:24)

  De technologische toekomst van slimme steden

  De opkomst van slimme steden belooft een revolutie in de manier waarop we leven, werken en met onze omgeving omgaan. Deze blog verkent de rol van technologie in het vormgeven van slimme steden, met een focus op duurzaamheid.

  15 februari '24 (12:15)

  Het traject naar het behalen van een vrachtwagen rijbewijs

  Het behalen van een vrachtwagen rijbewijs is een proces dat zowel toewijding als praktijk vereist. In Nederland zijn er verschillende soorten rijbewijzen voor het besturen van vrachtwagens, elk met zijn eigen vereisten en toepassingen. Voor aspirant-vrachtwagenchauffeurs is het essentieel om te begrijpen hoe lang het traject duurt en welke stappen er nodig zijn om succesvol een vrachtwagen rijbewijs te behalen. Bovendien speelt de keuze van een rijschool een cruciale rol in dit proces, waarbij www.verkeersschoolwesseldijk.nl zich als marktleider onderscheidt op het gebied van vrachtwagen rijbewijzen.

  29 november '23 (13:36)

  5 tips voor het kopen van uw elektrische roldeur.

  U staat op het punt om een elektrische roldeur aan te schaffen. Maar welke leverancier is betrouwbaar? En hoe voorkomt u een miskoop? Bij uw zoektocht naar de juiste deur komt u allerlei mogelijkheden en opties tegen. Wij helpen u graag op weg met deze tips.

  21 november '23 (14:24)

  Een koeriersdienst inschakelen? Hierop moet je letten

  Van het verhuizen van je inboedel naar een andere woning tot het grootschalig transport van goederen in functie van je bedrijf, een goede koeriersdienst is in verschillende situaties een uitkomst. Natuurlijk wil dat niet zeggen dat je zomaar op de eerste de beste koeriersdienst moet vertrouwen als je spullen wilt vervoeren. Hieronder vind je enkele handige tips om de juiste keuze te maken.

  19 oktober '23 (15:44)

  De voordelen van met een huurauto op vakantie

  Wil je graag met de auto op vakantie, maar beschik je niet over een dusdanige kwalitatieve auto, dat een nieuwe auto kopen eigenlijk de enige optie is om veilig naar bijvoorbeeld het zuiden van Spanje te kunnen rijden? Gelukkig zijn er tegenwoordig veel meer opties en hoef je dus niet direct een kapitaal uit te geven omdat je een nieuwe auto nodig hebt. Zo behoort het huren van een auto tot de mogelijkheden, maar kun je er ook gewoon voor kiezen om met het vliegtuig naar je bestemming te vliegen om daar vervolgens op het vliegveld je gehuurde auto in te laden en direct te kunnen vertrekken. Het huren van een auto doe je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel online bij Easyterra. Easyterra is actief in meerdere landen en staat garant voor service, kwaliteit en altijd de beste prijs. Omdat lang niet iedereen de voordelen van een vakantie met de auto ziet en zich vooral druk maakt om de vaak meer dan 10 uur die je moet rijden, hebben wij de voordelen voor je op een rijtje gezet.

  16 oktober '23 ( 9:51)

  Urenregistratie- en personeelsplanning voor de transport

  De transportsector draait om precisie, snelheid en flexibiliteit. Hiervoor is een strakke en tegelijktijdig flexibele personeelsplanning nodig. Het slim inzetten van middelen en personeel is cruciaal voor het behalen van deadlines, het minimaliseren van stilstand en het optimaliseren van de winstgevendheid. In dit artikel ontdek personeelsplanning software niet alleen werkuren bijhoudt, maar een bijzonder grote rol speelt in de bedrijfsprocessen van de transportwereld.

  14 augustus '23 (15:18)

  Dit moet je weten als je een auto of autotransporter gaat huren

  Als je een auto, bestelbus of autotransporter wilt huren, dan lees je hieronder waar je op moet letten. Ook wordt uitgelegd wat er anders is aan het rijden met een autotransporter.

  01 juni '23 (13:35)

  Ad Dollevoet BV neemt vijf nieuwe trekkers in gebruik

  Eind september heeft Ad Dollevoet B.V. wederom een mooie aanschaf gedaan van 5 nieuwe DAF XG trekkers.