Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport

14 juli '22 (12:09)

‘Met MendriX TMS kun je gewoon veel meer’

Voor een digitaliseringsslag was  op zoek naar een geschikt systeem. Het viel niet mee om iets te vinden wat voldeed aan de specifieke bedrijfsvoering, maar het kwam goed. ‘Dit was echt wat we zochten.’ 

22 juni '22 (10:11)

Persbericht: VAN DUUREN START MET NIEUWE DAGELIJKE LIJN OP ZWITSERLAND

20 juni '22 (14:28)

Kun je je telefoon gebruiken in het vliegtuig?

20 juni '22 (14:24)

Wat voor soort bagage mag je meenemen in een vliegtuig?

08 juni '22 (15:22)

Al jaren een begrip

In 1946 is A.J. Sloof Transport opgericht. Arie Jacob Sloof is begonnen met een A-Ford als regionale bodedienst. Heiltje Sloof van den Burg verzorgde de administratie en de planning. Al snel werd de bodedienst uitgebreid met het vervoer van tuinbouwproducten van telers naar de groente- en fruitveiling in Barendrecht en de groothandelsmarkten in Rotterdam en Den Haag. 

08 juni '22 (11:14)

Artikel Dockwize: van paniek naar vertrouwen

Mijn eerste reactie op de crisis was: dit gaat helemaal fout!”, vertelt Lydia. “Wat als we niet meer kunnen rijden? Hoe gaan we dan al ons personeel betalen? We hadden geen enkele zekerheid. Gelukkig bleek al snel dat we niet volledig stil kwamen te staan, maar we hadden wel minder werk en alles was nog onzeker. Op dat moment zag ik het SOS-programma van Dockwize voorbij komen.” 

18 mei '22 (11:40)

Overig transport, wat houdt dit in en wat valt daar dan onder?

18 mei '22 (11:31)

Verhelst Transport stapt over op Shell GTL Fuel en reduceert lokale uitstoot en verbetert de luchtkwaliteit

Verhelst Transport is een gedreven familiebedrijf uit Sluiskil. Dankzij de kleinschalige opzet werken ze met korte lijnen en staan flexibiliteit en klantgerichtheid centraal. Een speerpunt binnen de bedrijfsvoering van Verhelst Transport is het verduurzamen van het wagenpark. Met de overstap naar Shell GTL Fuel wil de onderneming een bijdrage leveren aan het verbeteren van de luchtkwaliteit en zich onderscheiden met een wagenpark, dat minder impact heeft op onze leefomgeving. 

12 mei '22 (13:52)

Hoe zorgen wij bij DKX voor de beste service?

Het bieden van de beste service is uitgegroeid tot een van onze grondprincipes en zit al jaren verheven in het DNA van ons bedrijf. Dit heeft zich sterk ontwikkeld in meer dan 30 jaar ervaring in de uitvoering van internationale en nationale transport. Hierbij leggen wij een sterke focus op spoedtransporten door heel Europa. DKX staat voor het bieden van de beste service voor de klant. Daarbij willen wij niet alleen dat onze klanten tevreden zijn, maar dat ze enthousiast zijn. Hoe wij dat doen en welke pijlers voor ons belangrijk zijn leest u in deze blog.