Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Evenementen

14 DEC
Open dag mbo-opleidingen NS (Amsterdam)

Op zoek naar een mbo-opleiding? En lijkt conducteur, machinist of monteur worden jou wel wat? Kom langs op de Open dag in Amsterdam en ontdek of een van onze mbo-opleidingen bij jou past! Zien we jou op 14 december?

apartment NS
place Amsterdam
Bekijken
02 MRT
Career Experience 2024

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan, een leuke studie of oriënteer je je alvast voor de toekomst? Kom dan zaterdag 2 maart 2024 naar de 11e Career Experience in de Jaarbeurs in Utrecht!

place Utrecht
Bekijken
06 MRT
RAILTECH EUROPE ’24

Rail vooruit helpen, de toekomst versterken

place Utrecht
Bekijken
14 MRT
Multimodaal Transport Expo

We zijn terug op donderdag 14 maart 2024!

place Breda
Bekijken
16 MRT
Modelshow Europe 2024

Modelshow Europe is een modelbouw tentoonstelling die jaarlijks wordt georganiseerd. Wat deze tentoonstelling zo bijzonder maakt, is het feit, dat deze show specifiek gericht is op een bepaalde vorm van modelbouw: alleen modellen van kranen, zwaartransport en grondverzetmachines zijn op deze show vertegenwoordigd.

place Ede
Bekijken
01 APR
Schrijf je in voor de TechniekFabriek

Wat leuk dat je interesse hebt in studeren aan de TechniekFabriek! Na het volgen van deze tweejarige opleiding heb je een mbo-2 mechatronica diploma.

apartment NS
place Online
Bekijken
16 APR
Intertraffic Amsterdam 2024

Internationale vakbeurs voor slimme mobiliteit, verkeersmanagement, verkeersveiligheid, infrastructuur en parkeren.

place Amsterdam
Bekijken
12 MEI
Truckfestival West-Friesland 2024

Truckfestival West-Friesland is een jaarlijks terugkerend festival gehouden op de zondag na Hemelvaartsdag, in de binnenstad van het pittoreske Medemblik. Meer dan 100 trucks worden dan opgesteld in de stadskern van deze historische vissersplaats. Dit festival staat bekend om zijn gastvrijheid, kleinschaligheid maar vooral vanwege de gezelligheid en de veelbesproken ‘uittocht’!

place Medemblik
Bekijken
23 MEI
Oostende voor Anker

In Oostende kan men van 23 tot 26 mei 2024 terecht voor het maritieme festival Oostende voor Anker. De mix van unieke schepen, muziekoptredens, animatie en alles wat de nautische wereld te bieden heeft, zorgde tijdens de vorige editie voor een indrukwekkende 200.000 bezoekers. Naast de authentieke schepen en ambachten kon ook het Blauwe Innovatiedorp heel wat geïnteresseerden informeren over de innovaties op en rond de Noordzee. 

place Oostende
Bekijken
28 MEI
MARITIME INDUSTRY 2024

Maak u klaar om optimaal te netwerken tijdens hét complete platform voor de maritieme sector. Kom in een laagdrempelige sfeer in contact met 320 exposanten die samen de complete sector vertegenwoordigen in de Benelux. Het exposantenprofiel bestaat uit partijen die werkzaam zijn in of voor de machinebouw, reparatie, voortstuwing, aandrijving, installatietechniek, elektrotechnische installaties, brandstoffen, verzekeringen en banken, veiligheid, communicatie, navigatie, scheepsonderdelen, handel en bevrachting, haven, infrastructuur, brancheorganisaties, media, interieurbouw, dienstverlening, scheepsbouw en afbouw. 

place Gorinchem
Bekijken
13 JUN
DelfSail 2024 | The Legacy of the Seven Seas

Op weg naar de 7e editie in 2024

place Delfzijl
Bekijken
06 SEP
Wereldhavendagen 2024

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september 2024 ontdekken weer honderdduizenden bezoekers de Rotterdamse haven tijdens de 47ste editie van de Wereldhavendagen. Met bijzondere schepen, spannende excursies en spektakel op het water.

place Rotterdam
Bekijken
15 SEP
Het International Congres of Maritime Museums

Het tweejaarlijkse congres van maritieme musea (ICMM) staat voor een halve eeuw kennis delen, verzamelen, nieuwe inzichten en het ontdekken van maritieme verhalen die de moeite waard zijn verkennen.

place Rotterdam, Enkhuizen, Amsterdam en Antwerpen.
Bekijken
05 NOV
ICT&Logistiek

ICT&Logistiek is dé ontmoetingsplaats voor technologische innovatie binnen de logistieke sector. Jaarlijks transformeert de Koninklijke Jaarbeurs tot logistieke hub van Nederland en komt de gehele sector bij elkaar om nieuwe kennis, oplossingen, contacten en inspiratie te vinden.

place Utrecht
Bekijken