Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Evenementen

16 APR
Intertraffic Amsterdam 2024

Internationale vakbeurs voor slimme mobiliteit, verkeersmanagement, verkeersveiligheid, infrastructuur en parkeren.

place Amsterdam
Bekijken
28 NOV
Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) 2023 in Amsterdam

Amsterdam Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europa’s toonaangevende evenement voor de gehele offshore energie-industrie en een kans om bedrijfsleiders, hooggekwalificeerde experts en professionals over de hele wereld te bereiken. Ongeveer 450 exposanten verzamelen zich in november in het RAI Convention Centre om hun ervaring en expertise op het gebied van offshore wind, olie en gas, maritieme energie en waterstof te tonen.

place Amsterdam
Bekijken
15 NOV
OV Congres ’23

Het afgelopen jaar heeft de ov-sector veel uitdagingen gekend, waaronder overvolle treinen, financiële tekorten, het verdwijnen van bushaltes, te weinig personeel, stakingen en niet-terugkerende reizigers. Helaas zijn de problemen op korte termijn nog niet opgelost, en provincies verwachten komend jaar weer te moeten bezuinigen op de al uitgeklede dienstregeling. Tegelijkertijd blijven de kaartjes alsmaar duurder worden.

place Utrecht
Bekijken
19 SEP
Scheepsmotoren Event 2023

Scheepsmotoren Event 2023
Wat kan ik nú doen om mijn scheepsaandrijving te vergroenen?

place Alblasserdam
Bekijken
11 SEP
Topsector Logistiek Festival

Inschrijving voor het Topsector Logistiek festival is nu geopend. Laat u inspireren, verrassen en verwonderen over hoe de logistieke sector beweegt, innoveert, en verduurzaamt. 

apartment Top Group International B.V.
place Rotterdam
Bekijken
06 SEP
European Transport Conference

The European Transport Conference (ETC) is de jaarlijkse conferentie van de Association for European Transport, waaraan beleidsmakers, praktijkmensen en onderzoekers uit heel Europa en daarbuiten deelnemen. Het wordt gehouden van 6 tot 8 september 2023 in Milaan, Italië.

place Milaan, Italië
Bekijken
22 JUN
Belgisch-Nederlandse Havendag 2023

Belgisch-Nederlandse Havendag 2023
 Dilemma’s in de haveninfrastructuur voor de energietransitie

place Antwerpen
Bekijken
17 JUN
Open Dag Müller Fresh Food Logistics

Op zaterdag 17 juni is er een Open Dag bij Müller in Holten. Müller Fresh Food Logistics viert haar 85-jarig jubileum en Müller European Truck & Trailer Care haar 30-jarig bestaan. Een reden voor een feestje en daarbij nodig wij jullie uit om langs te komen. De activiteiten van de Open Dag zijn van 12:00 tot 15:00 uur.

apartment Müller Fresh Food Logistics
place Holten
Bekijken
07 JUN
Congres Zero-emissie Stadslogistiek

Congres Zero-emissie Stadslogistiek
Zero-emissiezones komen snel dichterbij. Wees voorbereid

place Amersfoort
Bekijken
06 JUN
Webinar: In 5 seconden je bedrijf weg? Leer van een hacker hoe je dat voorkomt

Je werkt je hele leven aan je bedrijf en in 5 seconden is het weg. Je bent gehackt! Geen bestanden, geen klanten, geen planning. Voorkom dat je slachtoffer wordt van hackers. Het platform Samen Digitaal Veilig organiseert drie nieuwe webinars waarin je te horen krijgt hoe een hacker te werk gaat en welke stappen je kan zetten naar digitale veiligheid. Op 6 juni is de laatste webinar.

place Online
Bekijken