Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Samenwerken met TransportPartner

Door TransportPartner BV
schedule 6 min
samenkomst snelwegen
Samenwerken met TransportPartner betekent makkelijk en snel jouw zendingen versturen. Wij zijn een transportbedrijf, ontstaan uit een samenwerking van vier professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij er gegarandeerd voor dat jouw transport goed en snel wordt verzonden en afgeleverd. Samenwerken met TransportPartner brengt een groot en ruim netwerk met zich mee. Hierdoor vinden wij altijd de gepaste oplossing, ook als je bijvoorbeeld bijzondere vracht wilt transporteren. Niks is te complex voor ons. Wij zorgen voor betrouwbaar en snel transport. De transportsector kent helaas obstakels. Samenwerken met TransportPartner zorgt ervoor dat jij altijd de juiste optie kiest. Wij bieden transportoplossingen binnen de volgende categorieën: Vracht, Koerierdiensten en Maatwerk & Expertise. Bij TransportPartner vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren en het nakomen van afspraken. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Alle transporteurs moeten een onderzoek invullen waardoor hun kwaliteit getest wordt. Wij regelen jouw transportzaken en jij focust je op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Het logistieke gedeelte ligt in onze handen. Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. Doordat wij zelf geen transport uitvoeren, kunnen wij ons compleet focussen op jouw logistiek.

Milieubewust samenwerken met TransportPartner

De hele wereld staat in de ban van het milieu verbeteren en beschermen. Bij TransportPartner vinden wij het milieu ook erg belangrijk. Wij proberen op een efficiënte manier voertuigen in te zetten waardoor er minder kilometers gereden worden en wij dus minder uitstoot veroorzaken. Zo maken wij gebruik van groupage transport. Dit houdt in dat wanneer je geen transport volledig kunt vullen met jouw zending, het gecombineerd kan worden met andere zendingen. Op deze manier rijden er minder voertuigen en besparen we het milieu met de belasting van uitstoot.  Daarnaast proberen we elektrische en schonere voertuigen in te zetten waar mogelijk. 

TransportPartner als onderdeel van uw onderneming

Naast het transporteren van goederen kan TransportPartner ook fungeren als onderdeel van jouw onderneming. Wij gaan om met de goederen alsof het onze eigen goederen zijn. In het logistieke proces bewaken wij de kwaliteit en volgen de goederen van begin tot eind. Daarnaast kunnen wij de administratieve handelingen ook voor rekening nemen. Enkele voordelen van samenwerken met TransportPartner vind je hieronder:

 • Logistieke oplossingen;

 • Per opdracht betalen;

 • Jarenlange ervaring;

 • Voordeliger door grote inkoop;

 • 24/7 betrokken;

 • Betrouwbaar;

 • Persoonlijk aanspreekpunt.

Wij vinden klantentevredenheid een zeer belangrijk aspect van een samenwerking. Daarom krijg je een persoonlijk aanspreekpunt binnen TransportPartner. Aan jouw aanspreekpunt kun je alle vragen stellen over je samenwerking ,goederen en zendingen. 

Wij monitoren jouw zendingen in iedere fase van het transport. Zo weet je zeker dat het veilig en snel aankomt bij het vastgestelde adres. Onze partners staan 24/7 voor je klaar en zijn betrokken bij het proces. 

Tijdens het samenwerken met TransportPartner betaal je per opdracht die wordt uitgevoerd. Hierdoor betaal je geen vaste loonkosten en kies je zelf wanneer de opdracht uitgevoerd wordt en hoeveel het gaat kosten. Door 15 jaar ervaring en het grote netwerk vinden wij altijd de juiste oplossing voor jouw vragen en problemen met betrekking tot transport.. 

Ben je geïnteresseerd in samenwerken met TransportPartner? Of heb je vragen over een eventuele samenwerking of andere onderwerpen? Stel gerust je vragen via https://transportpartner.nl/contact/.

Door TransportPartner BV
Overbeeke 12, 5258 BL, Berlicum
14 augustus '23 (15:18)

Dit moet je weten als je een auto of autotransporter gaat huren

Als je een auto, bestelbus of autotransporter wilt huren, dan lees je hieronder waar je op moet letten. Ook wordt uitgelegd wat er anders is aan het rijden met een autotransporter.

01 juni '23 (13:35)

Ad Dollevoet BV neemt vijf nieuwe trekkers in gebruik

Eind september heeft Ad Dollevoet B.V. wederom een mooie aanschaf gedaan van 5 nieuwe DAF XG trekkers.

14 maart '23 (16:04)

Diensten van TransportPartner

De diensten van TransportPartner variëren in verschillende categorieën. Als bemiddelaar in het transport zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgd wordt. Met meer dan 15 jaar ervaring in de transportwereld, weten wij precies hoe wij jouw transport optimaal kunnen laten verlopen. Door onze veelzijdige diensten kunnen wij ervoor zorgen dat je op jouw gebied geholpen kan worden. De diensten van TransportPartner kunnen we onderverdelen in drie verschillende categorieën, namelijk: 

  Voor alle vragen over transport hebben wij het juiste antwoord. In dit artikel vind je een overzicht van de diensten van TransportPartner en wat wij te bieden hebben binnen deze categorieën. 

  07 maart '23 (15:14)

  Wat is een tankpas en wat zijn de voordelen?

  Een tankpas werkt heel simpel en efficiënt. Het is een pas die geregistreerd staat op de naam van jouw bedrijf. Je werknemers kunnen met deze pas tanken. Na het tanken betaal je niet met een creditcard of bankpas, maar met je tankpas. Aan het eind van de afgesproken periode ontvang je een factuur van alles wat er met die pas getankt is. Een pas is voordelig en brengt voordelen voor zowel werknemers als werkgevers. Vaak kan een tankpas gebruikt worden door heel Nederland bij elk soort tankstation. De werknemer hoeft niet meer te betalen. Het bedrijf krijgt een volledig overzicht per (afgesproken) periode. Wel zijn er veel verschillende soorten tankpassen. Het is wel belangrijk om goed uit te zoeken welke pas het best bij jouw bedrijf past. Er zijn passen die alleen maar bij bepaalde tankstations gebruikt kunnen worden.

  31 januari '23 (14:21)

  Nationaal en internationaal transport

  Nationaal transport is een cruciale schakel in het distributieproces van goederen binnen het land. Of het nu gaat om de vervoer van dagelijkse boodschappen naar supermarkten of de levering van grote machines naar bouwplaatsen, zonder nationaal transport zou onze economie niet functioneren. Er zijn verschillende manieren om goederen binnen de landsgrenzen te vervoeren, waaronder vrachtwagens, treinen, boten en zelfs vliegtuigen.

  17 januari '23 (13:41)

  Transportbedrijf optimaliseren in 2023? Zo doe je dat!

  Het beheren van een transportbedrijf is niet altijd makkelijk. Je moet als ondernemer namelijk een hoop ballen hoog houden om ervoor te zorgen dat alles goed blijft verlopen. Het kan dan ook moeilijk zijn om het overzicht te houden. Toch is het belangrijk om de touwtjes goed in handen te handen. Het kan namelijk vervelende gevolgen hebben als er dingen mis gaan. Dit zorgt voor ontevreden klanten en dat wil je natuurlijk voorkomen. Gelukkig zijn er genoeg dingen die kunt doen om meer inzicht te krijgen in jouw transportbedrijf. In deze blog zetten we een aantal tips op een rijtje.