Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Over ons

Over ons_banner

Één platform waarop je al het relevante nieuws vindt over jouw branche. Actualiteiten, aangevuld met interessante video’s en interviews en volop blogs van mensen uit het veld. Dat is de gedachte achter de Nationale Transportgids.

Ons nieuws halen we overal vandaan, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. We coveren de berichten van grote landelijke media, maar putten ook uit de vele artikelen en persberichten die onze lezers, klanten en andere geïnteresseerden ons als bron toesturen. Al deze informatie bundelen we en verwerken we in een duidelijk leesbaar artikel, waarmee jij snel op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen in jouw werkgebied. Baseren we ons op een bron, dan vermelden we dit en hetzelfde doen we uiteraard als er sprake is van gesponsorde content.

De website is onderverdeeld in verschillende segmenten, zodat we de hele markt bedienen. Van wegtransport tot luchtvaart, van spoortransport tot scheepvaart. Dit vullen we ook nog eens aan met een uitgebreide vacaturebank, zodat we alles wat jij zoekt, onder één dak te bieden hebben.

Mis je desondanks nog informatie of zijn er onderwerpen die we volgens jou meer aandacht aan kunnen besteden? We horen het graag van je! Mail ons op gerust op redactie@martini-online.nl.

De Nationale Transportgids is een uitgave van Martini Online BV.