Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Value Added Logistics

Door Sloof Logistiek en Warehousing
schedule 4 min

Wij kunnen uw goederen op- en overslaan en distribueren maar daar stopt onze dienstverlening niet. Wij leveren meerwaarde. Dat doen we door mee te denken over oplossingen waarmee u uw afnemers beter kunt bedienen.

Soms hebben uw producten nog een bewerking nodig om ze voor uw klant geschikt te maken. Bijvoorbeeld in het geval van tijdelijke acties. Vaak gaat het om (adhoc)werkzaamheden aan uw product waar extra mensen op ingezet moeten worden. Of juist om waarde aan uw product toe te voegen door andere verpakkingen of het samenstellen van pakketten.

Hieronder leest u een aantal voorbeelden van Value Added Logistics die wij kunnen leveren.

Meerwaarde

  • Verpakken naar klantspecifieke wensen
  • Ompakken van groot- naar kleinverpakking
  • Labellen/etikettering volgens de wensen van uw klanten
  • Documentatie/promotiemateriaal of software toevoegen
  • Sorteren of samenvoegen
  • Orderpicken van de bestellingen van uw klanten
  • Voorraadbeheer met dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse rapportages

Voordelen

Wat zijn de voordelen voor u? Omdat opslag, distributie en bewerkingen op 1 locatie gebeuren krijgt u minder kilometers, kortere doorlooptijden en oplossingen op maat. U kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten, u bespaart kosten want u betaalt alleen voor de diensten die u afneemt

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Door Sloof Logistiek en Warehousing
Merwedeweg 8, 3336 LG, Zwijndrecht
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:28)

Outsourcing

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport