Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Sloof Logistiek en Warehousing

Sloof Logistiek en Warehousing

Sinds 1946 heeft Sloof Logistiek en Warehousing een  reis afgelegd. Ons verhaal begon met de oprichting door Arie Jacob Sloof, die met een bescheiden A-Ford de basis legde voor wat zou uitgroeien tot een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Heiltje Sloof van den Burg bracht precisie in administratie en planning, en al snel breidden we uit van een regionale bodedienst tot het transport van tuinbouwproducten naar prominente markten.

In 1957 markeerde de aanschaf van een nieuwe Chevrolet het begin van een bloeiperiode. Het inzetten op dieseltrucks, ondanks de brandstofprijzen, toonde onze vooruitziende blik. Drie trucks werden al snel een indrukwekkend wagenpark, dat de basis legde voor verdere groei.

Piet, onze huidige directeur, vertegenwoordigt de derde generatie. Als jonge bijrijder en later chauffeurgroeide hij op binnen het bedrijf. Zijn overstap naar kantoor in 1983 en uiteindelijke overname in 1993 gaven ons bedrijf een nieuwe impuls. Onder zijn leiderschap verhuisden we meerdere malen om onze groei te accommoderen en vonden we in 2009 een nieuwe thuis in Zwijndrecht. De transitie naar Sloof Logistiek en Warehousing markeerde een nieuw tijdperk, waarin onze focus verschoven is van transport naar volledige logistieke oplossingen. Met een wagenpark van 10 trucks bedienen we nu niet alleen nationale, maar ook internationale routes.

Onze toekomst is net zo veelbelovend als ons verleden. Met de toetreding van de derde generatie, vertegenwoordigd door zonen Roy en Mike, blijven we trouw aan onze familiewaarden. Onze nieuwe hoofdstukken worden geschreven op twee nieuwe locaties: ons centrale kantoor en warehouse op de Oostelijke Randweg in Moerdijk, en onze specifieke laadlocatie in Ridderkerk.

De verhuizing is meer dan een fysieke verandering; het symboliseert onze evolutie. We nodigen u uit om deel uit te maken van ons verhaal op deze nieuwe locaties en om samen met ons verder te bouwen aan hoogwaardige logistieke diensten. Bij Sloof Logistiek en Warehousing combineren we ons tijdloze erfgoed met innovatie, om u een toekomst vol mogelijkheden te bieden.

078 677 1337
planning@slooftransport.nl
https://www.facebook.com/profile.php?id=100064544658557
https://slooflogistiek.nl
Oostelijke Randweg 42A , 4782 PZ Moerdijk