Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Outsourcing

Door Sloof Logistiek en Warehousing
schedule 4 min

Outsourcing van uw logistiek

Een groot deel van uw kosten vormt het transport en de op- en overslag kosten. Het kan lonend zijn om dat eens te analyseren. Diverse onderzoeken hebben laten zien dat uitbesteding van uw logistiek naar een professionele vervoerder in veel gevallen efficiënter is dan het in eigen beheer uitvoeren ervan.

Bij het outsourcen van uw logistiek betaalt u alleen voor het uitgevoerde dienstenpakket. Uw vaste kosten worden dus variabel en uw werkkapitaal is vrij beschikbaar in plaats van dat het is geïnvesteerd in mensen en middelen.

Kostenoverwegingen

  • Salariskosten van chauffeur(s)
  • Salariskosten beheer en planning
  • Afschrijving op voertuigen en gebouwen
  • Verzekeringspremies
  • Brandstofkosten
  • Kosten voor reparatie en onderhoud
  • Lege retour ritten
  • Niet productieve uren
  • Regels en voorschriften van de overheid (Rij- en rusttijden wet, Eurovignet, Milieuzones etc).

Kwaliteit en snelheid:

Uiteraard draait het niet alleen om de kosten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid van de dienstverlening zijn net zo belangrijk. Dat ziet u terug in onze werkwijze.

Onze deskundige chauffeurs rijden vast op uw route. Onze logistieke medewerkers voeren de bewerkingen op uw producten perfect uit en door onze voorraadrapportage heeft u nog net zoveel controle als dat u de logistiek in eigen beheer heeft.

Wij houden úw en onze naam hoog!

Wilt u meer informatie of wilt u met ons werken?  Neem dan snel contact met ons op.

Door Sloof Logistiek en Warehousing
Merwedeweg 8, 3336 LG, Zwijndrecht
20 juli '22 (11:58)

De voordelen van het dagelijks gebruik van de fiets

3 redenen om elke dag je fiets te pakken

Fietsen, een supergoede gewoonte! Lees hier waarom jij elke dag je fiets zou moeten gebruiken! 

13 september '22 (12:04)

Wat moet een vrachtwagenchauffeur elke dag dragen?

We richten ons in dit artikel op veiligheidsgordels en verschillende soorten beschermingsmiddelen. En hoewel de ervaren vrachtwagenchauffeur deze dingen keer op keer heeft gehoord, geloven we niet dat er zoiets bestaat als te veel nadruk op veiligheid. Vaak ligt de focus voor vrachtwagenchauffeurs op het beschermen van anderen. Hoewel dit ongelooflijk belangrijk is, is het ook gepast om de persoonlijke veiligheid van chauffeurs te bespreken. Een aspect van het welzijn van vrachtwagenchauffeurs is PBM, of persoonlijke beschermingsmiddelen. In combinatie met een voorzichtige mentaliteit kunnen de juiste parafernalia je helpen beschermen tegen letsel. De drie dingen die je als vrachtwagenchauffeur elke dag moet dragen, zijn beschermend schoeisel, een veiligheidsvest en je veiligheidsgordel. Valt er regen? Dan is een bovendien geen overbodige luxe als je niet achter het stuur zit. 

22 augustus '22 (13:55)

Waarom je auto onderdelen soms het beste tweedehands kunt kopen

Ga jij binnenkort sleutelen aan je auto en ben je op zoek naar goede tweedehands auto onderdelen? Dan bevat dit artikel misschien wel precies datgene wat jij nodig hebt. Je hoeft namelijk niet altijd de volledige reparatie uit te besteden en ook ben je niet altijd beter af met nieuwe auto onderdelen. Sterker nog, met sommige onderdelen kun je zelfs beter nog iets tweedehands kopen. Waarom dat zo is vertellen wij je graag in dit artikel. 

27 juli '22 (11:48)

Containers

27 juli '22 (11:43)

Transport

27 juli '22 (11:36)

Value Added Logistics

27 juli '22 (11:21)

Op- en Overslag

27 juli '22 (11:16)

COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co. Ltd.

As one of the core members of China COSCO SHIPPING Corporation Limited Company, COSCO SHIPPING Specialized Carriers Co., Ltd. ( COSCO SHIPPING Specialized for short ) is dedicated to the operations and management of more than a hundred vessels, including multi-purpose and heavy lift vessels, semi-submersible vessels, pure car carriers, logs carriers as well as asphalt carriers. The scale of this specialized shipping fleet ranks it as the largest in the world.    

14 juli '22 (12:16)

Verhelst Transport