Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Verkeersregelaar zou na duw Lange Frans in ziekenhuis zijn beland

Door Johanne Levinsky
schedule 3 min
Verkeersregelaar zou na duw Lange Frans in ziekenhuis zijn beland
De verkeersregelaar die eind oktober door Lange Frans "een zetje" zou hebben gekregen bij Schiphol, zegt tegen Shownieuws dat hij dermate hard is geduwd dat hij omviel en met zijn schouder op de stoeprand kwam. Daardoor zou hij veel pijn in zijn nek hebben gehad, waardoor hij naar eigen zeggen behandeld moest worden in het ziekenhuis.

Shownieuws meldde dinsdag dat Lange Frans vorige maand een aanvaring zou hebben gehad met een verkeersregelaar op een busbaan in de buurt van de ingang van de luchthaven en staande zou zijn gehouden door de marechaussee. De rapper zou de verkeersregelaar een zetje hebben gegeven toen die niet aan de kant wilde gaan. Daardoor zou de verkeersregelaar zijn gevallen en letsel hebben opgelopen, maar dat was volgens Lange Frans aangedikt.

Shownieuws

Shownieuws meldde dinsdag dat proces-verbaal is opgemaakt en de zaak "op een dag" gaat voorkomen. Volgens Lange Frans zou de verkeersregelaar aangifte doen om deels zijn imago te schaden. Dat ontkent de verkeersregelaar nu, die tegen Shownieuws zegt dat hij Lange Frans niet heeft herkend. "Hij zou dus, ondanks hetgeen Frans wel beweert, geen aangifte hebben gedaan om de naam en het imago van de rapper te schaden", schrijft Shownieuws. "De verkeersregelaar zou slechts een halt hebben willen toeroepen aan zinloos geweld."

Volgens Lange Frans zou de verkeersregelaar "zeker niet" in het ziekenhuis hebben gelegen, laat hij op zijn beurt aan het entertainmentprogramma weten. Het nieuws is volgens hem "onzin".

Door: ANP

25 november '22 (11:55)

Ramón Delima aan de slag bij TUI

Donderdag 1 december 2022 begint Ramón Delima aan zijn nieuwe baan. De voormalige CEO van Cygnific, het sales- en servicescenter van Air France-KLM, gaat aan de slag als Global Director Customer Services bij TUI. Dat meldt Luchtvaartnieuws.nl.

08 november '22 (14:01)

Transavia vliegt na acht jaar weer van Amsterdam naar Sharm-el-Sheikh

Vliegen van Amsterdam naar Sharm-el-Sheikh? Dat kan deze winter ook met vliegtuigmaatschappij Transavia. Tot en met 29 maart 2023 vliegt zij elke week op woensdag en zaterdag naar de populaire Egyptische badplaats. Dit meldt Luchtvaartnieuws.nl.

20 september '22 (16:24)

Elektrische vliegtoestellen naar Groningen Airport Eelde?

Volgens directeur Meiltje de Groot van Groningen Airport Eelde vliegen over enkele jaren elektrische vliegtuigen op de regionale luchthaven. Dat meldt Groninger Internet Courant.

05 december '22 (10:06)

Vliegtuig easyJet maakt noodlanding in Praag vanwege een mogelijk explosief

Een toestel van de Britse luchtvaartmaatschappij easyJet onderweg naar de stad Bristol maakte zondagavond een noodlanding in Praag nadat melding was gemaakt van een mogelijk explosief aan boord. Dat zegt de luchthaven van de Tsjechische hoofdstad.

01 december '22 (13:17)

Vraag naar vliegtickets zet door, ook voor het winterseizoen

De vraag naar vliegtickets zat in oktober wereldwijd op haast driekwart van dezelfde maand in 2019, het laatste jaar voor de coronapandemie. Tegelijkertijd werd al veel geboekt voor de maanden erna, maakte luchtvaartbranchevereniging IATA bekend. Directeur Willie Walsh van IATA noemt die trend bemoedigend. "Het ziet er goed uit voor het winterseizoen en het herstel van de luchtvaart."

30 november '22 ( 9:01)

Airbus en Renault gaan samenwerken op gebied van elektrificatie

Vliegtuigproducent Airbus en autoconcern Renault gaan samenwerken op het gebied van onderzoek en ontwikkeling naar elektrificatie. De bedrijven hopen door de krachtenbundeling sneller tot praktische oplossingen te komen, maakten de bedrijven in een verklaring bekend.

29 november '22 (12:57)

Persoon met gevaarlijke stoffen op Schiphol Plaza

De Koninklijke Marechaussee heeft dinsdag een deel van Schiphol Plaza, de centrale hal van de luchthaven, afgezet vanwege een persoon die had aangegeven gevaarlijke stoffen bij zich te hebben.

29 november '22 (10:18)

EasyJet rekent op groei vakantievluchten ondanks stijgende kosten

EasyJet verwacht dat Europeanen ondanks de stijgende kosten van het levensonderhoud vliegvakanties blijven boeken. De Britse luchtvaartmaatschappij voert het aantal vluchten voor de komende kwartalen daarom op en rekent erop de marges op tickets in de belangrijke periode rond Pasen op peil te kunnen houden.

28 november '22 (10:47)

Corendon gaat Schiphol vaker mijden en uitwijken naar luchthaven in Brussel

Corendon gaat volgend seizoen luchthaven Schiphol vaker mijden. De luchtvaartmaatschappij verlaagt de capaciteit en breidt op de luchthaven in Brussel juist uit. Dat bevestigt een woordvoerster na berichtgeving van De Telegraaf. Het is nog niet bekend of er ook uitgeweken wordt naar andere Nederlandse dan wel Belgische luchthavens.

21 november '22 (13:01)

Nabestaanden van twee Boeing-crashes willen alsnog vervolging

Nabestaanden van de passagiers die zijn omgekomen bij de twee Boeing 737 MAX-crashes vinden dat de Amerikaanse vliegtuigbouwer niet aan strafrechtelijke vervolging mag ontkomen. Daarom dringen ze er bij het Amerikaanse ministerie van Justitie op aan dat een overeenkomst hierover uit een vorig jaar met Boeing gesloten miljardenschikking wordt ontbonden.