Van Straalen De Vries Groep neemt Bijvoet Transporten over

Bijvoet Transporten uit Obdam is per 16 april officieel overgenomen door de Van Straalen De Vries Groep uit Zwaagdijk-Oost. De overname omvat de activiteiten van zowel Bijvoet Transporten als Bijvoet Distributie. Dit meldt Nieuwsblad Transport.

Alle 35 voertuigen en 60 personeelsleden van Bijvoet Transporten gaan mee naar de nieuwe eigenaar en de activiteiten worden ook voortgezet vanuit de huidige locatie in Obdam. Bijvoets activiteiten zijn business-to-business distributievervoer en warehousing. In een gezamenlijk bericht laten de twee bedrijven weten: “Na overleg tussen beide partijen is men tot de conclusie gekomen dat deze activiteiten heel mooi aansluiten bij Van Straalen De Vries.”

Van Straalen De Vries

Van Straalen De Vries heeft zes vestigingen in Nederland en een wagenpark van 450 trekkers. De overname is voor Van Straaten De Vries de derde in relatief korte tijd. Eerder dit jaar kocht het Van Beve Transport uit Zaandam na diens faillissement en begin 2019 werd het Limburgse Franken Transport overgenomen.

Door: Nationale Transportgids