Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

G-Star: Zodra het ingewikkeld wordt, weten wij dat we het kunnen meesturen met Van Duuren”

Door Van Duuren Districenters B.V.
schedule 6 min
location_on [xx]km
E-commerce speelt een steeds belangrijkere rol in de bedrijfsvoering van G-Star. Voor Scandinavië schakelt het kledingmerk daarvoor Van Duuren in. “Ik kan blindelings vertrouwen op het team in Vianen voor de totale logistieke afhandeling en dat geeft rust”, zegt Floris Langendoen van G-Star RAW.

”Wij vinden het belangrijk om onze klanten een zo lokaal mogelijke ervaring te bieden”, licht de Global Logistics Manager bij het Nederlandse G-Star toe. ”Dat betekent onder meer dat onze online-bestellers hun pakket bezorgd krijgen door een vervoerder die zij kennen. Dankzij de samenwerking met Van Duuren is het mogelijk om vanuit Amsterdam binnen 48 uur in Denemarken en Zuid Zweden te leveren.”

Retourzendingen
Van Duuren werkt al ruim tien jaar met G-Star samen. “De samenwerking begon met het terughalen van zendingen bij klanten en winkels”, weet Jeroen van Duuren zich te herinneren. “Ook leveren wij voor G-Star op bijzondere adressen zoals de Canarische Eilanden.” Floris: “Klopt, dat is ook tekenend voor onze samenwerking: zodra het ingewikkeld wordt, weten wij dat we het kunnen meesturen met Van Duuren.” Lachend: “Hoe de leverschema’s er exact uitzien? Ik heb geen idee, maar het gaat altijd goed.”

Scandinavië
Dat laatste geldt ook voor de leveringen aan de consument voor de Scandinavische landen. Dagelijks haalt Van Duuren aan het eind van de middag bestellingen op bij het distributiecentrum van G-Star in Amsterdam. De chauffeur rijdt daarna door naar het sorteercentrum van PostNord in Noord-Duitsland om daar in de nacht aan te komen. Op dag twee worden de bestellingen onder regie van Van Duuren door deze vervoerder bij Zweedse en Deense consumenten afgeleverd.

“Wij hechten belang aan aflevering door PostNord, omdat dit een bekende naam is voor de consument, maar ook omdat dit de voorgeschreven vervoerder is binnen het Zalando Partner Program”, licht Floris toe. “Het kwam dus heel goed uit dat PostNord deel uitmaakt van het Van Duuren-netwerk.”

Complete logistieke afhandeling
Naast het vervoer regelt Van Duuren ook de complete logistieke afhandeling van alle bestellingen. “Door open te communiceren met Paazl, de softwareleverancier van G-Star, hebben wij onze IT-infrastructuur zo kunnen inrichten dat de opdrachten bij ons binnenkomen voor verdere verwerking”, legt Berry Veldhuis, accountmanager bij Van Duuren uit. “Wij selecteren de juiste goederenstroom, en zorgen ervoor dat elk pakket op tijd op de juiste bestemming
wordt afgeleverd.”
Een traject waar Floris Langendoen meer dan tevreden over is. “Bij G-Star hebben wij er geen omkijken meer naar en dat is wat mij betreft precies de bedoeling van een goede samenwerking.”

Twee keer per jaar publiceren wij ons eigen magazine; Drive. Wil jij deze ook ontvangen? 

Meld je dan hier aan

Door Van Duuren Districenters B.V.
Stuartweg 8a , 4131 JN, Vianen
24 juni '24 (12:40)

Waaraan voldoet een goed vrachtwagenzeil?

Een goed vrachtwagenzeil is essentieel voor het veilig en efficiënt vervoeren van goederen. Of het nu gaat om bescherming tegen weersinvloeden, het waarborgen van de veiligheid van de lading, of het voldoen aan wettelijke eisen, een kwalitatief hoogwaardig vrachtwagenzeil speelt een cruciale rol.

07 mei '24 ( 8:14)

Vrachtwagenzeil op maat: de beste bescherming voor uw voertuig

Wanneer u een lading vervoert met een vrachtwagen is het belangrijk dat de vracht goed beschermt is. U wilt natuurlijk niet dat de vracht beschadigd wordt tijdens transport. Beschadigd transport zorgt voor vervelende complicaties die u liever vermijdt. Daarom is het belangrijk om de vracht goed te beschermen door middel van een vrachtwagenzeil. Naast dat een vrachtwagenzeil bescherming biedt voor uw vracht, zien ze er ook nog eens mooi uit als u ze op maat laat maken bij een zeilmakerij. Compleet afgestemd op uw wensen kunt u rondrijden met uw merk of organisatie op het voertuig. Wilt u meer weten over vrachtwagenzeilen? Wij vertellen u graag meer!

30 april '24 ( 8:28)

Ondernemer? Zo helpt een professionele warehousing service jouw bedrijf te groeien!

Beheer je een webshop, winkel of andere onderneming met een voorraad aan producten? Klein of groot: een veilige, betrouwbare warehousing service is eenmustvoor het succes van jouw bedrijf. Zo’n service slaat niet alleen jouw waardevolle spullen op, maar biedt ook uitgebreide logistieke ondersteuning zoals fulfilment, orderpicking en distributie. Benieuwd hoe een warehousing partner jouw onderneming kan helpen? Lees dan snel verder. 

24 april '24 (16:25)

Hoe kies je de juiste heftruck of reachtruck voor jouw bedrijf?

Het kiezen van de juiste heftruck is van groot belang voor de efficiëntie en productiviteit binnen jouw bedrijf. Elke heftruck heeft specifieke eigenschappen die hem geschikt maken voor bepaalde taken en werkomgevingen. Of je nu op zoek bent naar een model voor zware ladingen of een wendbare reachtruck voor smalle gangen, het is belangrijk om een weloverwogen keuze te maken die past bij de behoeften van jouw bedrijf. In deze blog bespreken we verschillende modellen heftrucks en reachtrucks, met een focus op capaciteit, kostenefficiëntie en toepassingsgebied.

23 april '24 ( 8:16)

Bescherm uw voertuig met vrachtwagenzeilen op maat

Het is enorm belangrijk om uw vrachtwagen en de lading goed te beschermen tijdens transport. Door de juiste bescherming voorkomt u schade aan uw vrachtwagen of de lading en beschermt u de vracht tegen diefstal.

16 april '24 (12:56)

Verbetering van de distributie van voedsel en dranken met Flexitank-technologie

Vloeibare producten voor de voedingsindustrie vervoeren kan een uitdaging zijn. Kruisbesmetting, reiniging van tanks en kosteneffectief en efficiënt transport zijn van groot belang in de voedingsindustrie. KriCon Group BV is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare bulkgoederen met ISO-tanks/tank container, met een wereldwijd netwerk van kantoren en agentschappen.

05 april '24 (13:58)

De beste uitjes in Nederland voor het hele gezin

Nederland zit vol met leuke, educatieve en ontspannende activiteiten die perfect zijn voor gezinnen. Of je nu de natuur ingaat, cultuur wilt opsnuiven of op avontuur wilt gaan, er is voor elk wat wils. Ontdek verschillende topactiviteiten voor het hele gezin in Nederland. Dat wordt gegarandeerd een leuk gezinsuitje!

05 april '24 (13:24)

De technologische toekomst van slimme steden

De opkomst van slimme steden belooft een revolutie in de manier waarop we leven, werken en met onze omgeving omgaan. Deze blog verkent de rol van technologie in het vormgeven van slimme steden, met een focus op duurzaamheid.

15 februari '24 (12:15)

Het traject naar het behalen van een vrachtwagen rijbewijs

Het behalen van een vrachtwagen rijbewijs is een proces dat zowel toewijding als praktijk vereist. In Nederland zijn er verschillende soorten rijbewijzen voor het besturen van vrachtwagens, elk met zijn eigen vereisten en toepassingen. Voor aspirant-vrachtwagenchauffeurs is het essentieel om te begrijpen hoe lang het traject duurt en welke stappen er nodig zijn om succesvol een vrachtwagen rijbewijs te behalen. Bovendien speelt de keuze van een rijschool een cruciale rol in dit proces, waarbij www.verkeersschoolwesseldijk.nl zich als marktleider onderscheidt op het gebied van vrachtwagen rijbewijzen.

29 november '23 (13:36)

5 tips voor het kopen van uw elektrische roldeur.

U staat op het punt om een elektrische roldeur aan te schaffen. Maar welke leverancier is betrouwbaar? En hoe voorkomt u een miskoop? Bij uw zoektocht naar de juiste deur komt u allerlei mogelijkheden en opties tegen. Wij helpen u graag op weg met deze tips.