Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

SSC Consolidation B.V.

SSC Consolidation B.V.

SSC Consolidation B.V. in Rotterdam is een dynamisch bedrijf dat zich toelegt op consolidatie, en deze aanpak is niet alleen een activiteit, maar het vormt tevens de essentie van wie we zijn. Ons streven is om al onze klanten te voorzien van gespecialiseerde, op maat gemaakte oplossingen voor hun verzendbehoeften. Met een focus op het uitbreiden van diensten, blijven we technologisch vooruitstrevend en leggen we sterk de nadruk op het bieden van neutrale service.

Als een ware neutrale NVOCC in onze markten gaan we verder dan conventionele consolidatiediensten. Onzeprogramma's worden zorgvuldig ontworpen om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. SSC Consolidation opereert vanuit eigen geselecteerde magazijnen, waar ons ervaren personeel bedreven is in het omgaan met LCL-lading. Onze magazijnen voldoen aan de hoogste normen, waaronder C-TPAT en AEO, en we blijven streven naar efficiëntie, zelfs bij de afhandeling van IMO-lading en andere speciale goederen.

De oorsprong van SSC Consolidation gaat terug tot 2004, toen het ontstond uit de samenwerking tussen SACO Shipping GmbH en de bestaande kantoren van Shipco Transport in Nederland en België. Sindsdien zijn we organisch gegroeid en zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende neutrale NVOCC in de Benelux-regio.

Met trots zijn we een van de oprichtende leden van de WorldWide Alliance (WWA), een vereniging die in augustus 2007 werd gelanceerd. Deze alliantie, bestaande uit 's werelds toonaangevende neutrale NVOCC's, heeft momenteel 15 leden in 75 landen met 184 kantoren wereldwijd. Als onderdeel van de WWA bieden we meer dan 2,500 directe LCL-exportdiensten aan, waardoor we een wereldwijd netwerk van NVOCC-vervoerders kunnen leveren met ware wereldwijde dekking en synergie in zowel service als IT-oplossingen, perfect afgestemd op ons bedrijfsmodel.

Naast onze activiteiten in Rotterdam hebben we onze wereldwijde aanwezigheid vergroot door in 2011 een vestiging in Dubai, VAE, te openen en in 2013 een extra filiaal in Abu Dhabi op te richten. In 2020 hebben we onze vleugels verder uitgespreid met de opening van vier kantoren in Frankrijk, gevestigd in Marseille, Lyon, Le Havre en Parijs, waardoor SSC Consolidation zijn aanwezigheid in Europa versterkt.

Onze professionele medewerkers, samen met onze neutrale partners wereldwijd, bieden een constant groeiend programma voor zeevracht aan expediteurs van en naar Antwerpen en Rotterdam, die strategische verbindingen vormen voor omliggende Europese landen. Bij SSC Consolidation streven we ernaar om niet alleen aan de behoeften van vandaag te voldoen, maar ook om vooruitstrevend te blijven, constant uitbreidend in efficiëntie en altijd gericht op het leveren van de hoogste kwaliteit service aan onze gewaardeerde klanten.

https://www.youtube.com/watch?v=inQ8JdA1WtI
010 263 00 33
rot@sscconsolidation.com
https://twitter.com/SSC_Consol
https://www.facebook.com/ssc.rot
https://www.instagram.com/ssc.rot
https://www.sscconsolidation.com
Koddeweg 35-37, 3194 DH Rotterdam