Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

HSL Netherlands B.V.

HSL Netherlands B.V.

HSL Netherlands B.V., gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, onderdeel van de wereldwijde logistieke speler HSL International. Met een specialisatie in het transporteren van goederentreinen door heel Europa, biedt HSL Netherlands een uitgebreid scala aan diensten aan. Van containers, trailers en graan tot motorvoertuigen, chemische stoffen en zelfs gevaarlijke producten, het bedrijf zorgt voor een vlekkeloze en efficiënte logistiek.

Bij HSL Netherlands B.V. staan kwaliteit, klantenservice en innovatie centraal. Het bedrijf is trots op de certificeringen die zij bezitten, waaronder die voor afvalproducten en de SQAS-certificeringen die zij strikt naleven. Op 5 augustus 2017 verhuisde het bedrijf naar nieuwe kantoren en bereidde zich voor op nieuwe uitdagingen. Wat begon als een eenmansoperatie onder leiding van de algemeen directeur en mede-eigenaar, groeide stapsgewijs met extra medewerkers die werden verwelkomd.

Bij HSL Netherlands B.V. worden alleen zorgvuldig geselecteerde medewerkers aangenomen, die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het bedrijf. Het bedrijf zoekt naar mensen die niet alleen komen werken, maar ook hun ideeën inbrengen en nauw samenwerken met collega's en het management. De focus ligt op een gedeelde identificatie met het bedrijf, waarbij de klant, het product, het milieu en de veiligheid altijd voorop staan, zonder enige concessies te doen.

Met een vergunning die al in 2018 werd verkregen, heeft HSL Netherlands B.V. al vele succesvolle transporten uitgevoerd, waaronder de eerste treinreis van Duitsland naar Rotterdam. Het bedrijf onderhoudt nauwe samenwerkingsverbanden met het ministerie en heeft officieel en publiekelijk toegezegd om samen te werken aan veiligheids- en milieukwesties. Innovatie staat hoog in het vaandel, en HSL Netherlands B.V. staat open voor nieuwe ontwikkelingen en technologieën die de logistieke sector verbeteren.

Op dit moment vervoert HSL Netherlands B.V. verschillende producten in bloktreinen van en naar Nederland, waarbij hun Mission Control 24/7 toezicht houdt op de goederen. Met scherp berekende prijzen zorgt het bedrijf ervoor dat uw product veilig en snel op de plaats van bestemming aankomt. Bij HSL Netherlands B.V. is uw wens hun missie, en ze nemen de volledige verantwoordelijkheid om aan uw behoeften te voldoen. Neem plaats, ontspan en laat HSL Netherlands B.V. de rest regelen!

https://www.youtube.com/watch?v=tLTCXFGoIog
085 902 77 30
resources@hsl-netherlands.eu
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057339014352
https://www.instagram.com/hslnetherlands
https://www.hsl-netherlands.eu
De Veldoven 11, 3342 GR Hendrik-Ido-Ambacht