Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

DTC Surhuisterveen

DTC Surhuisterveen

In het dorpje Surhuisterveen, gelegen in het hart van Friesland, schittert "De Transport Compagnon" (DTC) als een vooraanstaand transportbedrijf dat logistieke maatwerkoplossingen biedt aan zowel bedrijven als particulieren. Sinds de oprichting in 2009 hebben we onszelf gevestigd als vernieuwers in de branche, met de kernwaarden duurzaamheid, klantgerichtheid en integriteit die door al onze activiteiten heen schijnen. 

Onze dienstverlening omvat een breed scala aan services, gericht op het voldoen aan de unieke behoeften van onze gevarieerde klantenkring. Bij "De Transport Compagnon" (DTC) geloven we dat elke transportopdracht niet alleen het vervoer van goederen omvat, maar ook het vormen van relaties en het opbouwen van vertrouwen. Onze inzet om uw visitekaartje te zijn bij uw klanten wordt weerspiegeld in elk aspect van ons bedrijf.

Ons hooggekwalificeerde personeel wordt zorgvuldig geselecteerd en gemotiveerd om uit te blinken in wat ze doen. Ons wagenpark, bestaande uit vrachtwagens, bestelwagens en koeriersauto's, wordt met trots onderhouden en is altijd in uitstekende staat om uw goederen veilig en op tijd te vervoeren, of het nu om nationale of internationale zendingen gaat.

Een van onze krachtige punten is ons vermogen om oplossingen op maat te bieden die aansluiten bij uw specifieke vereisten. Of het nu gaat om het leveren van goederen aan meerdere adressen, tijdelijke opslag of koeriersdiensten, ons doel is om de logistieke uitdagingen die u tegenkomt te overwinnen.

In onze benadering hechten we groot belang aan communicatie. We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden zich kunnen voordoen die van invloed zijn op gemaakte afspraken. Ons toegewijde team zal tijdig met u communiceren om aanpassingen voor te stellen en samen te werken aan oplossingen die voor alle partijen acceptabel zijn.

Eerlijkheid vormt de kern van alles wat we doen. Hoewel perfectie zelden bereikt wordt, verzekeren we u dat we altijd 100% inzet tonen om de hoogste kwaliteit van dienstverlening te leveren. Onze belofte om continu te verbeteren en verantwoordelijkheid te nemen, stelt ons in staat om te groeien en te evolueren als uw betrouwbare logistieke partner.

"Dé Transport Compagnon" (DTC) in Surhuisterveen gaat verder dan transport. We zijn uw toegewijde partner in het oplossen van logistieke uitdagingen met precisie, passie en integriteit.

https://www.youtube.com/watch?v=Lq5S6tIsZQk
0512 368 000
planning@dtcsurhuisterveen.nl
https://twitter.com/DTCSurhuisterve
https://www.facebook.com/detransportcompagnon
https://www.instagram.com/detransportcompagnon
https://detransportcompagnon.nl
Fahrenheitlaan 6H, 9207 HE Drachten