Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

DTC Surhuisterveen

DTC Surhuisterveen
Fahrenheitlaan 6H, 9207 HE Drachten
0031-512368000
louw@dtcsurhuisterveen.nl
DTC Surhuisterveen is een relatief klein bedrijf, maar een grote speler op het gebied van losgestort transport met walking floors.

Wij zijn al jaren actief, met name in de afval en recycling sector. Echter, daarbuiten zijn wij ook het aanspreekpunt voor al uw losgestort vervoer. Wij vervoeren onder andere: afvalhout, vershout, oud papier, nieuw papier, zaagsel, bedrijfsafval, huisvuil, plastic/ kunststof, tapijt, mest, compost, metalen, rubber etcetera. Kortom: teveel om op te noemen!

DTC Surhuisterveen beschikt zelf over vergunningen voor afvaltransport in België, Duitsland, Nederland Denemarken, Luxemburg en Engeland. Ook beschikken we over de Duitse TransportGenehmigung die ons in staat stelt om gevaarlijk afval te vervoeren van, naar en binnen Duitsland.

Ons huidige werkgebied omvat hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland, Engeland en Noord-Frankrijk. Wij zijn echter continu bezig om met de klanten en de daarbij behorende transportstromen mee te bewegen, wat betekent dat transporten naar andere landen ook zeker mogelijk zijn bij ons.

Bovendien beschikken wij over 13,60 tautliners voor al uw gepalletiseerd transport, transport in balen en het transport van gereed product
0031-512368000
louw@dtcsurhuisterveen.nl
https://www.facebook.com/DTC-Surhuisterveen-BV-341474045914200
http://www.dtcsurhuisterveen.nl
Fahrenheitlaan 6H, 9207 HE Drachten