Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

ALPI Netherlands BV

ALPI Netherlands BV

ALPI Netherlands B.V., als onderdeel van het gerenommeerde Albini & Pitigliani Spa, staat bekend als een internationaal expediteursbedrijf met een indrukwekkende staat van dienst in de logistieke sector. Sinds de opening van hun deuren op 6 mei 1984 hebben ze gestaag een sterke positie in de markt verworven. In 2004 verhuisden ze naar Zaandam, waar ze hun logistieke dienstverlening verder optimaliseerden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen.

Het bedrijf biedt uitgebreide wegtransportdiensten met een geïntegreerde deur-tot-deur oplossing, met vooraf bepaalde levertijden en meerdere vertrektijden per week. Hun internationale netwerk van koerier- en pakketdiensten zorgt voor een optimale en professionele service voor hun klanten.

ALPI Netherlands B.V. is ook gespecialiseerd in luchtvracht en zeevracht, waarbij ze alle mogelijkheden bieden die klanten mogen verwachten. Met hun wereldwijde netwerk kunnen ze voldoen aan de logistieke eisen en wensen van hun klanten, waar ter wereld de goederen ook moeten worden bezorgd.

Als full-service expediteur gaan ze verder dan alleen transport. Ze bieden een ruim assortiment aan logistieke activiteiten, waaronder opslag, e-fulfilment, douaneformaliteiten en meer. Door één toegewijde contactpersoon aan te wijzen, zorgen ze voor een gestroomlijnde communicatie en een probleemloze samenwerking met hun klanten.

Voor buitenlandse bedrijven biedt ALPI Netherlands B.V. de mogelijkheid van fiscale vertegenwoordiging, wat complexe belastingprocedures vereenvoudigt en de klant ontzorgt.

Met een team van meer dan 1.000 toegewijde medewerkers en een wereldwijd netwerk van meer dan 270 bestemmingen, behandelt ALPI Netherlands B.V. dagelijks duizenden zendingen voor diverse klanten wereldwijd. Hun focus op continue innovatie en streven naar hoogste klanttevredenheid heeft hen tot een begrip en referentie gemaakt in de logistieke industrie.

ALPI Netherlands B.V. is trots om een centrale rol te spelen in het verlichten van de klantketen voor hun klanten. Of het nu gaat om transport van en naar Italië, Turkije, Portugal, of andere bestemmingen, ze zijn een betrouwbare en ervaren partner voor alle logistieke behoeften.

Het bedrijf kijkt uit naar het opbouwen van succesvolle en efficiënte logistieke samenwerkingen met hun klanten, en ze zijn dankbaar voor het vertrouwen dat in hen gesteld wordt.

https://www.youtube.com/watch?v=GUipCNRFnD4
075 750 2600
info@alpi.nl
https://twitter.com/alpinetherlands
https://www.facebook.com/ALPINetherlands
https://www.instagram.com/alpinetherlands
https://alpi.nl/
Symon Spiersweg 13, 1506 RZ Zaandam