Verschillende wegafsluitingen in rijrichting A28 vanaf Zwolle

Door Redactie Nationale Transportgids
2 min
Van 9 tot en met 16 maart vinden er werkzaamheden plaats ter hoogte van het spoor / Heinosetunnel. Hierdoor is in deze periode de Ceintuurbaan tussen de Oldeneelallee en de Kuyperhuislaan gedeeltelijk of helemaal afgesloten in de rijrichting A28. Dat meldt de gemeente Zwolle. 

Het gaat hierbij om afrondingswerkzaamheden van het project NoorderSpoort, waarbinnen het spoor is verbreed. Tijdens de afronding wordt de bouwweg opgeruimd en onder andere groen en asfalt aangebracht.

Opruimwerkzaamheden 

De opruimwerkzaamheden vinden plaats van 9 tot en met 16 maart, telkens tussen 7.00 en 16.00 uur. Hiervoor is een van beide rijstroken richting de A28 afgesloten en is de maximum snelheid beperkt naar 50 kilometer per uur.

Asfalteringswerkzaamheden 

De asfalteringswerkzaamheden zijn gepland voor de avonden/nachten van 16 op 17 en van 17 op 18 maart, telkens tussen 19.00 en uiterlijk 06.00 uur. Dan zijn beide rijstroken richting de A28 afgesloten.

Verkeer naar de Ceintuurbaan wordt omgeleid via Oldeneelallee – Marsweg – Leo Majorlaan, verkeer naar de A28 via Oldeneelallee – IJsselallee.

Door: Nationale Transportgids