Inloopavond in Rijen over werkzaamheden bij N361

Door Johanne Levinsky
2 min
In opdracht van de provincie Noord-Brabant heeft Boskalis in de voorbije maanden aanpassingen gedaan aan de Oosterhoutseweg (N361) in Rijen. Heijmans begint dinsdag 1 november 2022 in opdracht van ProRail aan de werkzaamheden voor de bouw en aanleg van de spooronderdoorgang. Dit meldt spoorbeheerder ProRail.

Deze spooronderdoorgang gaat de oorspronkelijke spoorwegovergang in de N631 vervangen. De tunnelbak wordt geplaatst in augustus 2023. In het voorjaar van 2024 wordt de N631 door de tunnelbak aangelegd. De verwachting is dat het verkeer vanaf de zomer van 2024 door de nieuwe tunnel kan rijden.

Openbare inloopavond

Welke werkzaamheden worden verricht? En in hoeverre zullen verkeersdeelnemers daarvan hinder ondervinden? Vertegenwoordigers van ProRail, Heijmans en de provincie Noord-Brabant geven hierover op dinsdag 8 november 2022 meer informatie tijdens een inloopavond. Deze openbaar toegankelijke inloopavond vindt tussen 19.00 en 21.00 uur plaats in Cultureel Centrum De Boodschap aan de Nassaulaan 62 in Rijen.

Door: Nationale Transportgids / Richard Heeres