Nieuwe autoverzekering van Independer en iptiQ gelanceerd

Door Nationale Transportgids
4 min

De samenwerking tussen Independer en Swiss Re’s digitale verzekeraar iptiQ is uitgebreid met een nieuwe autoverzekering onder het merk Mintley. Eerder lanceerden de partijen samen al een Veilig Online Verzekering (augustus 2020) en Woonverzekering (maart 2022). De nieuwe autoverzekering Mintley kun je vanaf nu exclusief bij Independer afsluiten. Dit meldt Independer in een persbericht. 

 

Felix Tenniglo, Algemeen Directeur bij Independer: “We zijn trots op het uitbreiden van onze samenwerking met iptiQ. Het is mooi dat we zo snel na woonverzekering Mintley ook een autoverzekering hebben gerealiseerd. Die bovendien voldoet aan het Independer Keurmerk. We bieden hiermee meer keuze voor consumenten, waardoor we ze nog beter kunnen helpen.”

Digitale expertise

iptiQ is onderdeel van Swiss Re en een gerenommeerde aanbieder van digitale verzekeringen. Haar unieke B2B2C-bedrijfsmodel en het iptiQ-platform zorgen ervoor dat gevestigde merken hun klanten nieuwe digitale verzekeringsoplossingen kunnen aanbieden. Het doel van iptiQ is om verzekeringen toegankelijker en betaalbaarder te maken. “We zijn blij om een autoverzekering in Nederland te lanceren met Independer als vertrouwde partner. Deze samenwerking combineert opnieuw onze digitale expertise met de distributiekracht van Independer”, aldus Andreas Schertzinger, Algemeen Directeur van iptiQ.

WA, beperkt casco en allrisk

Mintley autoverzekering is een product dat voldoet aan de behoefte van de consumenten. De Mintley autoverzekering biedt een WA, beperkt casco en allrisk dekking. Bij total loss of diefstal wordt tot drie jaar na de aanschaf de aanschafwaarde vergoed. Bij reparatie biedt de verzekering gratis vervangend vervoer bij een van de 650 aangesloten garages, tot 30 dagen. 

Door: Nationale Transportgids