Blom Verkeersschool uit Etten-Leur kiest voor IVECO S-WAY

Door Redactie Nationale Transportgids
5 min
Als partner en gecertificeerd opleider van de IVECO Driver Academy heeft Blom Verkeersschool onlangs een splinternieuwe IVECO S-WAY in gebruik genomen. De strakke combinatie is volledig gehuld in de huisstijl van het bedrijf uit Etten-Leur, waardoor de chauffeurs van de toekomst goed herkenbaar de weg op gaan. Dit meldt IVECO. 

Blom Verkeersschool biedt alle rijopleidingen, chauffeursopleidingen, nascholingscursussen code 95 en verkeersveiligheidstrainingen aan, zodat het haar klanten op zoveel mogelijk manieren kan bedienen. Daarbij is Blom Verkeersschool sinds een aantal jaar een officiële partner van de IVECO Driver Academy. Zij zetten hiervoor de IVECO S-WAY in om onder andere aflevertrainingen te verzorgen voor bedrijven die onlangs een truck hebben aangeschaft. Op een praktijkgerichte manier leert de chauffeur alles over de aanwezige systemen, producten en diensten, zodat het maximale uit de vrachtwagen gehaald kan worden. Daarnaast krijgt de chauffeur alle tips & tricks aangereikt, zodat hij veiliger, brandstofefficiënter en milieuvriendelijker kan rijden. Een bijkomend voordeel van de aflevertraining is dat de zeven praktijkuren meetellen voor de verplichte nascholing in het kader van de Richtlijn Vakbekwaamheid (Code 95).

Flexibel in te zetten

Blom Verkeersschool is ontzettend blij met haar aanwinst met een 11-liter motor en 460 pk. "Deze is functioneel uitgerust met een draaibare bijrijdersstoel, diverse rijassistentie- en veiligheidssystemen en een derde stoel voor een extra instructeur, examinator of cursist. Daarnaast is de IVECO S-WAY ook gekeurd voor LZV, zodat Blom Verkeersschool haar nieuwe truck flexibel kan inzetten”, zegt Reggy Heijens, directeur Blom Verkeersschool

Vlug schakelen

Al jarenlang kan de verkeersschool bouwen op de snelle service van IVECO Schouten Etten-Leur. Reggy: "Je wilt het annuleren van rijlessen- en/of examens tot een minimum beperken en dan is het zeer prettig dat je een buurman hebt met wie je vlug kunt schakelen. Ieder probleem wordt in-no-time opgelost. De aanschaf van een IVECO S-WAY was dan ook een logisch vervolg, mede door de fijne relatie met IVECO NLS en IVECO Schouten Etten-Leur. Daarnaast investeren wij als partner van de IVECO Driver Academy graag in nieuw materieel."

Door: Nationale Transportgids