Beelden heftige vrachtwagenbrand vanavond op tv in Opsporing Verzocht

Door Redactie Nationale Transportgids
2 min
De vrachtwagenbrand in Doesburg waarbij afgelopen maand een 46-jarige vrachtwagenchauffeur zwaargewond raakte krijgt vanavond aandacht in het tv-programma Opsporing Verzocht. Het programma zal beelden laten zien van de brand, waarbij de brandstichters te zien zijn. Dit meldt Algemeen Dagblad.

In de nacht van 19 op 20 augustus lag de vrachtwagenchauffeur in zijn cabine te slapen toen het voertuig in brand vloog. De man kon de wagen nog net op tijd verlaten, maar liep wel ernstige verwondingen op. Hij wordt momenteel in een kunstmatige coma gehouden en zijn lichaam is voor bijna 70 procent verbrand.

Brandstichting

Kort nadat de brand in het nieuws kwam liet de politie weten dat het gaat om brandstichting. De mannen die betrokken waren bij het opzettelijk aansteken van de vrachtwagenbrand zijn nog altijd op vrije voeten en de zaak is nog niet opgelost. Daarom zijn vanavond, 1 september, de beelden te zien in Opsporing Verzocht, dat om 20.30 op NPO1 wordt uitgezonden. De auto waarmee de brandstichters aankwamen zal ook te zien zijn.

Door: Nationale Transportgids