Nachtelijke afsluiting A32 tussen Havelte en Steenwijk-Zuid

Door Redactie Nationale Transportgids
2 min
Rijkswaterstaat voert diverse onderhoudswerkzaamheden uit op de snelweg A32. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden is de A32 van Meppel naar Heerenveen afgesloten op vrijdag 14 augustus tussen 20.00 uur en 08.00 uur. Dit meldt Rijkswaterstaat.

Tijdens de afsluiting moet het verkeer rekening houden met een omleidingsroute en extra reistijd van tien tot dertig minuten.

Afsluiting A32 van Meppel naar Heerenveen

Op vrijdag 14 augustus tussen 20.00 en 08.00 uur is de snelweg A32 richting Heerenveen tussen afrit (4) Havelte/Diever en oprit (5) Steenwijk-Zuid/Havelterberg afgesloten voor verkeer. De verzorgingsplaats en tankstation Paardeweide is tijdens de werkzaamheden niet bereikbaar.

Onderhoudswerkzaamheden A32

Tijdens de nachtafsluiting worden diverse werkzaamheden uitgevoerd, zoals het herstellen van voegovergangen, asfalteringswerkzaamheden, detectielussen aanbrengen en onderhoud van de middenberm. Door het combineren van werkzaamheden wordt de verkeershinder beperkt tot één nachtafsluiting in plaats van meerdere nachtafsluitingen van af- en opritten.

Gele omleidingsborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Deze omleidingsroute gaat via Havelte, Frederiksoord en Steenwijk (A32).

Door: Nationale Transportgids