Samenwerken met TransportPartner

Door TransportPartner BV
6 min
Samenwerken met TransportPartner betekent makkelijk en snel jouw zendingen versturen. Wij zijn een transportbedrijf, ontstaan uit een samenwerking van vier professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring zorgen wij er gegarandeerd voor dat jouw transport goed en snel wordt verzonden en afgeleverd. Samenwerken met TransportPartner brengt een groot en ruim netwerk met zich mee. Hierdoor vinden wij altijd de gepaste oplossing, ook als je bijvoorbeeld bijzondere vracht wilt transporteren. Niks is te complex voor ons. Wij zorgen voor betrouwbaar en snel transport. De transportsector kent helaas obstakels. Samenwerken met TransportPartner zorgt ervoor dat jij altijd de juiste optie kiest. Wij bieden transportoplossingen binnen de volgende categorieën: Vracht, Koerierdiensten en Maatwerk & Expertise. Bij TransportPartner vinden wij het belangrijk om duidelijk te communiceren en het nakomen van afspraken. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. Alle transporteurs moeten een onderzoek invullen waardoor hun kwaliteit getest wordt. Wij regelen jouw transportzaken en jij focust je op de kernactiviteiten van jouw bedrijf. Het logistieke gedeelte ligt in onze handen. Wij streven altijd naar optimale klanttevredenheid. Doordat wij zelf geen transport uitvoeren, kunnen wij ons compleet focussen op jouw logistiek.

Milieubewust samenwerken met TransportPartner

De hele wereld staat in de ban van het milieu verbeteren en beschermen. Bij TransportPartner vinden wij het milieu ook erg belangrijk. Wij proberen op een efficiënte manier voertuigen in te zetten waardoor er minder kilometers gereden worden en wij dus minder uitstoot veroorzaken. Zo maken wij gebruik van groupage transport. Dit houdt in dat wanneer je geen transport volledig kunt vullen met jouw zending, het gecombineerd kan worden met andere zendingen. Op deze manier rijden er minder voertuigen en besparen we het milieu met de belasting van uitstoot.  Daarnaast proberen we elektrische en schonere voertuigen in te zetten waar mogelijk. 

TransportPartner als onderdeel van uw onderneming

Naast het transporteren van goederen kan TransportPartner ook fungeren als onderdeel van jouw onderneming. Wij gaan om met de goederen alsof het onze eigen goederen zijn. In het logistieke proces bewaken wij de kwaliteit en volgen de goederen van begin tot eind. Daarnaast kunnen wij de administratieve handelingen ook voor rekening nemen. Enkele voordelen van samenwerken met TransportPartner vind je hieronder:

  • Logistieke oplossingen;

  • Per opdracht betalen;

  • Jarenlange ervaring;

  • Voordeliger door grote inkoop;

  • 24/7 betrokken;

  • Betrouwbaar;

  • Persoonlijk aanspreekpunt.

Wij vinden klantentevredenheid een zeer belangrijk aspect van een samenwerking. Daarom krijg je een persoonlijk aanspreekpunt binnen TransportPartner. Aan jouw aanspreekpunt kun je alle vragen stellen over je samenwerking ,goederen en zendingen. 

Wij monitoren jouw zendingen in iedere fase van het transport. Zo weet je zeker dat het veilig en snel aankomt bij het vastgestelde adres. Onze partners staan 24/7 voor je klaar en zijn betrokken bij het proces. 

Tijdens het samenwerken met TransportPartner betaal je per opdracht die wordt uitgevoerd. Hierdoor betaal je geen vaste loonkosten en kies je zelf wanneer de opdracht uitgevoerd wordt en hoeveel het gaat kosten. Door 15 jaar ervaring en het grote netwerk vinden wij altijd de juiste oplossing voor jouw vragen en problemen met betrekking tot transport.. 

Ben je geïnteresseerd in samenwerken met TransportPartner? Of heb je vragen over een eventuele samenwerking of andere onderwerpen? Stel gerust je vragen via https://transportpartner.nl/contact/.