Uw producten naar Duitsland transporteren?

Door Raben Group
6 min

De Duitse markt importeert veel machines, chemische producten, agrarische producten en aardolie vanuit Nederland. Duitsland is hiermee veruit de belangrijkste handelspartner van Nederland. Met een internationaal transport bedrijf zorgt u ervoor dat u uw producten op tijd en volgens de afspraken levert. Daarnaast kan een internationaal transportbedrijf diverse diensten voor u leveren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groupage transport. Dit is een container met producten van meerdere partijen. Groupage is het bundelen van meerdere zendingen in één container. Hiermee bespaart u enorm op de transportkosten. Waar kan een internationaal logistiek nog meer voor zorgen?

Groupage transport

Container transport

Pallet transport

Warehousing

Warehousing in Duitsland

Naast de vele vormen van vervoeren beschikken internationale transportbedrijven vaak ook over een warehousing in het betreffende land. Zo kan u ervoor kiezen om uw producten te laten opslaan in Duitsland om ze op een later moment weer te kunnen vervoeren. Warehousing is het tijdelijk opslaan van goederen. Deze producten kunnen afkomstig zijn van fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandels of andere transportbedrijven. Vanuit de warehousing kunnen deze producten weer verder verspreid worden over Europa. 

Transport Nederland naar België

Een internationaal transport bedrijf kan natuurlijk ook transport Nederland naar België voor u regelen. België staat in de top 3 met de hoogste exportwaarde voor Nederland. Naar België worden voornamelijk ruwe aardolie, aardolie producten, verschillende chemische producten en (half) fabricaten vervoerd. Een voorbeeld van een Internationaal transportbedrijf dat naar beide landen rijdt in Europa is Raben Netherlands. Bij het verzorgen van internationaal transport komt veel papierwerk kijken. Daarnaast kan het zo zijn dat de taal een barrière vormt voor uw bedrijf. Laat u ontzorgen en kies voor een internationaal transportbedrijf.