Sparen voor gratis producten met de nieuwe Lekker Onderweg-app

Door Johanne Levinsky
2 min
Gratis producten sparen van de winkels van Kiosk, Julia’s, Luca’s by Julia’s en StationsHuiskamer wordt gemakkelijker, duurzamer en sneller dankzij de nieuwe Lekker Onderweg-app van NS. Deze formules hebben nu nog elk hun eigen papieren spaarkaart. Die spaarkaarten worden vervangen door de nieuwe Lekker Onderweg-app, waarmee reizigers met één app bij alle formules kunnen sparen. NS introduceert de Lekker Onderweg-app deze week met een campagne. Dat meldt NS.

Voor Kiosk, StationsHuiskamer, Julia’s en Luca’s by Julia’s kan men voor verschillende producten sparen. Per product dient men zes spaarzegels te sparen om het zevende product gratis te ontvangen. Door bij het aankopen van een spaarproduct de QR-code van de Lekker Onderweg-app bij de kassa te scannen spaart men voor het gratis zevende product.

App downloaden

Deelnemen aan de spaaracties kan alleen door met een smartphone de Lekker Onderweg-app te downloaden via iTunes Applestore of Google Play Store. Papieren spaarkaarten kunnen nog ingeleverd worden tot 31 december 2023.