Opnieuw streep door watersportbeurs Hiswa te Water

Door Redactie Nationale Transportgids
2 min
Net als vorig jaar gaat botenbeurs Hiswa te Water ook dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie gister besloten na overleg met de desbetreffende instanties. In een persverklaring zegt de beursorganisatie dat het onder de huidige regelgeving niet mogelijk is een beurs te organiseren. De openluchteditie van 2021 stond op de agenda voor 1 tot en met 5 september. Dit meldt Hiswa te Water. 

De organisatie laat weten dat zij samen met de Gemeente Lelystad hebben geprobeerd een manier te vinden waarin de exposanten optimaal tot hun recht zouden kunnen komen en bezoekers een volwaardige beursbelevenis konden ervaren. Alleen op die manier zou voor alle partijen een goede watersportbeurs te garanderen zijn. Helaas is dat niet mogelijk gebleken.

Grote teleurstelling

De afgelasting betekent een klap voor de organisatie. "Maar ook voor de exposanten, andere betrokkenen en alle watersportliefhebbers is het een grote teleurstelling dat dit mooie watersportevenement weer geen doorgang kan vinden."

De organisatie van Hiswa te Water laat zich niet uit het veld slaan en gaat aan de slag met de voorbereidingen voor de beurs van volgend jaar. De 2022 editie staat nu op de planning voor 31 augustus t/m 4 september in de Bataviahaven in Lelystad.

Door: Nationale Transportgids
Beeld: Hiswa te Water