Bezorger stapt op vliegtuig maar laat bestelbus draaien voor vertrekhal 3

Door Johanne Levinsky
2 min
De marechaussee moest donderdagavond in actie komen toen een bestelbus met een draaiende motor langdurig voor vertrekhal 3 bleef staan. Niet veel later kwam de militaire politie erachter dat de pakketbezorger op een vliegtuig was gestapt. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

Pakketbezorgers parkeren hun wagens vaker tijdelijk voor een vertrekhal, maar meestal gaan ze er na het afleveren van hun pakket weer vandoor. In dit geval ging het net even anders. De pakketbezorger in kwestie had geen voornemens om terug te keren naar zijn draaiende bestelbus en stapte simpelweg op het vliegtuig. De bus bevatte geen gevaarlijke stoffen of producten.

Geen strafbare feiten

Omdat er geen strafbare feiten zijn gepleegd, wordt de man natuurlijk niet vervolgd. Maar de marechaussee wil wel weten waarom hij de bus met de motor aan heeft laten staan. “Maar verder wordt dit vooral iets tussen hem en zijn werkgever.”

Inmiddels is de baas van de man ingelicht over de situatie. Hij kwam vol verbazing zijn bestelbus ophalen bij vertrekhal 3. 

Door: Nationale Transportgids / Johanne Levinsky