Eindhoven Airport onthuld ode aan PSV op voorterrein luchthaven

Door Redactie Nationale Transportgids
2 min
Op Eindhoven Airport is dinsdag de PSV Vibe onthuld door Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV) en Roel Hellemons (algemeen directeur Eindhoven Airport). Het zogeheten 'landmark' op het voorterrein van Eindhoven Airport moet dienen als een ode aan PSV en de stad Eindhoven en is een uiting van de uitgebreide samenwerking van PSV met luchthaven. Dit meldt Eindhoven Airport.

Het object in de vorm van de ‘vibes’ van Eindhoven en voorzien van visuals met de spelers van de topclub zet PSV, de band van de luchthaven met de club en de metropoolregio in de schijnwerpers. Hiermee is Eindhoven Airport een podium voor de metropoolregio.

Samenwerking 

Eerder verlengden PSV en Eindhoven Airport hun samenwerking en breidden deze uit. Tot zeker de zomer van 2023 is Eindhoven Airport de officiële luchthaven van de club. Hiermee blijft de luchthaven ook de komende seizoenen het startpunt van de internationale campagnes van PSV. Ook gaat Eindhoven Airport als Airport van Brainport Eindhoven samen met PSV en de overige Brainport partners verder bouwen aan de versteviging van de Metropoolregio Brainport Eindhoven.

Door: Nationale Transportgids