KLM breidt intercontinentale netwerk uit met zes nieuwe bestemmingen

Door Redactie Nationale Transportgids
5 min
Na de eerder meldt KLM.

De Keniaanse strandbestemming Mombasa zal twee keer per week worden aangevlogen met een Boeing 787-9. Dat toesteltype wordt eveneens ingezet naar Orlando in Florida (vier keer per week) en naar de Mexicaanse badplaats Cancún (drie keer per week). Met de Airbus A330 kunnen klanten naar Bridgetown (Barbados, drie keer per week) en Port of Spain (Trinidad en Tobago, drie keer per week) vliegen. Het Thaise eiland Phuket zal vier keer per week met de Boeing 777-300 worden aangeboden.

Uitbreiding past in netwerkstrategie KLM

Gedurende de COVID-19-pandemie heeft KLM het bestemmingennetwerk zoveel mogelijk in stand gehouden om vracht te blijven vervoeren en passagiers de gelegenheid te geven de (noodzakelijke) reizen te maken. Vanzelfsprekend met inachtneming van alle regels en voorschriften, zowel van de Nederlandse overheid als lokale overheden. KLM blijft nauw samenwerken met de Nederlandse overheid voor effectieve en proportionele maatregelen afgestemd op de situatie in Nederland en het buitenland.

Verbeterende vooruitzichten

Deze strategie heeft KLM zeer geholpen gedurende de COVID-19-crisis. Nu de situatie en vooruitzichten aan het verbeteren zijn, komt ook netwerkuitbreiding weer aan bod, met name in en naar regio’s waar het herstel het snelst verwacht wordt. Daar passen deze zes bestemmingen bij.

KLM expands intercontinental network this winter, adding six new destinations https://t.co/lS9hqdq0Ch

— KLM Newsroom (@KLM_press) May 26, 2021

Door: Nationale Transportgids
Beeld: KLM

Lees ook: KLM maakt wifi vanaf nu ook op Europese vluchten mogelijk