Ernstige aanrijding op A67 ter hoogte van Geldrop, politie zoekt getuigen

De politie zoekt getuigen van een ernstige aanrijding maandagnacht tussen een voetganger en een vrachtwagen op de A67 ter hoogte van Geldrop. De 76-jarige voetganger uit Weert raakte zwaargewond en is naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagen is doorgereden. De politie is nu op zoek naar de vrachtwagenchauffeur. Dat meldt Transport Online. 

De voetganger had zeer waarschijnlijk autopech en heeft zijn auto laten staan toen hij via de vluchtstrook in de richting van Eindhoven liep. Op de vluchtstrook is hij geschept door een vrachtwagen. Op dit moment is het onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval nog in volle gang. De A67 was een tijdje afgesloten, maar is nu weer helemaal open.

Groter model vrachtwagen 

Er is geen duidelijk signalement van de vrachtwagen, alleen dat het gaat om een groter model. De vrachtwagen heeft zeer vermoedelijk schade opgelopen.

Politie 

De politie zoekt contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben rond 1.42 uur op of in de omgeving van de A67 ter hoogte van Geldrop. Ook dashcambeelden zijn welkom. 

Door: Nationale Transportgids / Femke van Arendonk