Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Nieuwe autoverzekering van Independer en iptiQ gelanceerd

Door Nationale Transportgids
schedule 4 min
Nieuwe autoverzekering van Independer en iptiQ gelanceerd

De samenwerking tussen Independer en Swiss Re’s digitale verzekeraar iptiQ is uitgebreid met een nieuwe autoverzekering onder het merk Mintley. Eerder lanceerden de partijen samen al een Veilig Online Verzekering (augustus 2020) en Woonverzekering (maart 2022). De nieuwe autoverzekering Mintley kun je vanaf nu exclusief bij Independer afsluiten. Dit meldt Independer in een persbericht. 

 

Felix Tenniglo, Algemeen Directeur bij Independer: “We zijn trots op het uitbreiden van onze samenwerking met iptiQ. Het is mooi dat we zo snel na woonverzekering Mintley ook een autoverzekering hebben gerealiseerd. Die bovendien voldoet aan het Independer Keurmerk. We bieden hiermee meer keuze voor consumenten, waardoor we ze nog beter kunnen helpen.”

Digitale expertise

iptiQ is onderdeel van Swiss Re en een gerenommeerde aanbieder van digitale verzekeringen. Haar unieke B2B2C-bedrijfsmodel en het iptiQ-platform zorgen ervoor dat gevestigde merken hun klanten nieuwe digitale verzekeringsoplossingen kunnen aanbieden. Het doel van iptiQ is om verzekeringen toegankelijker en betaalbaarder te maken. “We zijn blij om een autoverzekering in Nederland te lanceren met Independer als vertrouwde partner. Deze samenwerking combineert opnieuw onze digitale expertise met de distributiekracht van Independer”, aldus Andreas Schertzinger, Algemeen Directeur van iptiQ.

WA, beperkt casco en allrisk

Mintley autoverzekering is een product dat voldoet aan de behoefte van de consumenten. De Mintley autoverzekering biedt een WA, beperkt casco en allrisk dekking. Bij total loss of diefstal wordt tot drie jaar na de aanschaf de aanschafwaarde vergoed. Bij reparatie biedt de verzekering gratis vervangend vervoer bij een van de 650 aangesloten garages, tot 30 dagen. 

Door: Nationale Transportgids

 

06 juni '23 ( 9:22)

KNVB wil bij honderden voetbalclubs laadpalen met verdienmodel

Het aantal laadpalen voor elektrische auto's bij voetbalverenigingen wordt de komende twee jaar fors uitgebreid. De KNVB is daartoe een samenwerking aangegaan met het gespecialiseerde bedrijf Revolt, dat de palen gaat plaatsen. Voor clubs levert dat volgens de voetbalbond ook een extra verdienmodel op. Ze moeten dan niet vies zijn van extra reclames op hun parkeerterrein.

05 juni '23 (12:37)

Bouwconcern Heijmans heeft het predicaat Koninklijk ontvangen

Bouwconcern Heijmans heeft ter ere van zijn 100-jarige bestaan het predicaat Koninklijk ontvangen. Dat is zaterdagavond tijdens een jubileumfeest bekendgemaakt in het bijzijn van 7500 medewerkers van het bedrijf.

02 juni '23 ( 9:06)

Vakantiecheck bij garage door 40 procent van de automobilisten

40 procent van de mensen die met de auto op vakantie gaan, brengt die auto vooraf naar de garage voor een vakantiecheck. Een bemoedigend percentage, aldus BOVAG. Ruim de helft van de autobezitters kiest dit jaar voor een autovakantie. Een en ander blijkt uit een consumentenonderzoek van BOVAG, uitgevoerd door MultiScope onder 1.010 respondenten. Dit meldt BOVAG.

01 juni '23 (11:52)

Massaontslagen aangekondigd bij autofabriek VDL Nedcar

Bij autofabriek Nedcar in Born verdwijnen per 1 november ruim 1800 banen. De ploegendiensten worden dan teruggebracht van twee naar een, maakte moederbedrijf VDL donderdag bekend.

01 juni '23 ( 6:52)

Brand in Oudelande verwoest enkele tientallen caravans

In het Zeeuwse dorp Oudelande heeft in de nacht van woensdag op donderdag een brand gewoed in een caravanopslag en de naastgelegen woning. De schuur waarin de caravans waren opgeslagen is daarbij volledig verwoest en wordt gesloopt, meldt de Veiligheidsregio Zeeland Veilig.

30 mei '23 ( 6:07)

Werknemers autofabriek VDL Nedcar staken dinsdag opnieuw

Werknemers van de Limburgse autofabriek VDL Nedcar leggen dinsdag opnieuw het werk neer. De vakbonden hebben aangekondigd dat de fabriek voor 24 uur plat gaat. Ze vinden het bod voor een sociaal plan dat VDL heeft gedaan te laag. Binnenkort willen ze nogmaals een staking opzetten, heeft FNV-bestuurder Peter Reniers al laten weten.

26 mei '23 (14:22)

Aankomend pinksterweekend zorgt nu al voor drukte op de wegen

Op de Nederlandse wegen stond vrijdag rond 13.45 uur al bijna 300 kilometer file. Dat is veel voor dit tijdstip, maar wel in lijn met de verwachtingen met het pinksterweekend in aankomst, laat een woordvoerder van de ANWB weten.

26 mei '23 (13:07)

Autofabriek Nedcar gaat dinsdag 24 uur plat door staking

Autofabriek Nedcar in Born gaat dinsdag voor 24 uur plat. De vakbonden hebben vrijdagmiddag een stakingsoproep voor dinsdag 30 mei de deur uit gedaan, liet FNV weten.

26 mei '23 (12:15)

1.450 nieuwe trekpalen voor herstel Prinses Margriettunnel

Donderdag 15 juni 2023 wordt gestart met het herstel van de Prinses Margriettunnel in de A7 tussen Sneek en Joure. Dat gebeurt in opdracht van Rijkswaterstaat. De hele fundering wordt vernieuwd en versterkt en de tunnelwanden worden steviger verankerd. Het complete herstel zal naar verwachting een jaar duren. Dat meldt Rijkswaterstaat.

26 mei '23 (12:12)

Meer zwartrijders in Almeerse bussen

Volgens vervoersmaatschappij Keolis is het aantal zwartrijders in bussen in Almere gestegen. Over hoeveel het er precies zijn doet het bedrijf, dat in deze Flevolandse stad verantwoordelijk is voor het stadsvervoer, geen uitspraken. Dat meldt 1Almere.nl.