Vrachtwagenchauffeur mishandeld na verkeersruzie op de A58

Een 24-jarige man uit Roosendaal is dinsdag 22 juni aangehouden op verdenking van mishandeling van een vrachtwagenchauffeur op de A58. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. Dit meldt de politie.

Agenten kwamen rond 18.10 uur ter plaatste na een melding van een mishandeling na een verkeersruzie. De vrachtwagenchauffeur verklaarde tegen de agenten dat hij zojuist was mishandeld door een bestuurder van een personenauto. De automobilist reed voor hem op de A58 steeds harder en dan weer zachter. De chauffeur haalde hem vervolgens in en nam de afrit Zegge. Op de afrit reed de personenauto hem klem. Beide stapten uit.

Worsteling

De verdachte gaf het slachtoffer meerdere vuistslagen en duwde de man waardoor het slachtoffer viel. Er ontstond een worsteling. Meerdere omstanders zijn naar de mannen toegelopen. De verdachte is vervolgens weggereden. Hij is later in zijn woning aangehouden en zit vast voor verhoor. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. Hij heeft aangifte gedaan. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Door: Nationale Transportgids