Jumbo opent in Deventer nieuwe thuisbezorglocatie

Jumbo Supermarkten heeft vanochtend in Deventer de elfde thuisbezorglocatie geopend. Deze thuisbezorglocatie zorgt voor de verdere distributie van bestelde boodschappen via de website van de supermarktketen. Na het picken van de online orders in het e-fulfilmentcenter in Raalte worden de boodschappen via de nieuwe hub in Deventer bij klanten in centraal Oost-Nederland bezorgd. Dit meldt Jumbo. 

 

De nieuwe hub aan de Kluwerweg 6 in Deventer, een nieuwbouwpand met zo’n 1300 m2 vloeroppervlakte, wordt direct ingezet in het bezorggebied van Apeldoorn, Deventer, Twello, Colmschate, Bathmen, Gorssel en Lochem. Dit gebied wordt snel uitgebreid met de plaatsen Vaassen, Epe, Zutphen, Eerbeek, Dieren, Voorthuizen en Barneveld.

40 bestelbussen

Na de zomer, als hub Deventer in alle gebieden operationeel is, worden de online bestelde boodschappen door middel van zo’n 40 bestelbussen direct bezorgd bij klanten in de regio. Online klanten van Jumbo kunnen bij het bezorgen dezelfde goede service verwachten als die zij ontvangen vanuit de winkels. Door de opening van de nieuwe hub, kunnen zij nu kiezen uit meer en kortere bezorgslots dan nu nog het geval is bij de winkels.

Bezorgcapaciteit vergroten

Met de opening van deze nieuwe thuisbezorghub vergroot Jumbo de online bezorgcapaciteit in Overijssel en Gelderland. Zo kunnen nog meer klanten online bediend worden en kiezen uit meer bezorgmomenten.

Door: Nationale Transportgids
Beeld: Jumbo