250ste DAF voor Van Spreuwel Transport

Van Spreuwel Transport BV uit Eindhoven heeft onlangs zijn 250ste en 251ste bedrijfswagen in gebruik genomen. Beide trucks -twee CF 370 FAN bakwagens- zijn de nieuwste DAF vrachtwagens die worden toegevoegd aan het wagenpark van deze logistieke dienstverlener. Dit meldt DAF.

“Het is inderdaad een respectabel aantal DAF’s dat we sinds onze oprichting hebben aangeschaft”, reageert Frank van Spreuwel. “Het wagenpark telt op dit moment 150 bedrijfswagens. Als grote dienstverlener in logistiek moet je kunnen rekenen op je materieel. Dat kan met DAF. Onze Truckland dealer zit op een kilometer afstand. Voor alle trucks hebben we DAF Multi Support onderhoudscontracten afgesloten. Wij willen ons namelijk concentreren op transport en niet op het onderhoud. Die verantwoordelijkheid ligt bij Truckland, waarmee we al jarenlang een goede samenwerking hebben.”

Afstandsbediening voor meeneemheftruck

De beide nieuwe DAF CF 370 bakwagens zijn van alle comfort en luxe voorzien. De chauffeur kan de meeneemheftrucks met een afstandsbediening van de truck laten zakken en oppakken. De afwisseling tussen zakelijke en particuliere leveringen maakt het gebruik van de meeneemheftruck makkelijk en comfortabel.
Van Spreuwel vindt de nieuwste generatie DAF trucks opvallend door de goede prijs-kwaliteitverhouding. “Ook de lange onderhoudsintervallen zijn fijn, plus het rijcomfort en de ruime cabine. Daarnaast zijn de trucks betrouwbaar, dat is erg belangrijk voor de chauffeurs”.

Logistiek dienstverlener

Van Spreuwel Transport is gevestigd op het Goederen Distributie Centrum in Eindhoven/Acht aan de randweg van Eindhoven. Het bedrijf heeft twee warehouses met een opslagcapaciteit tot wel 10.000 palletplaatsen. Tot de opdrachtgevers behoren woonwarenhuizen, technische groothandels, leveranciers van sportmaterialen, groothandelaren in sanitair, bouwmarkten en vele internetwinkels.

Door: Nationale Transportgids