Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Verkeershinder N57: nachtafsluitingen Oosterscheldekering

Door Redactie Nationale Transportgids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Tot en met 26 maart en van 29 maart tot en met 2 april vinden in de avonden en nachten werkzaamheden plaats op de Oosterscheldekering. Gedurende deze werkzaamheden is de N57 dicht tussen De Banjaard (Kamperland) en de Kraaijensteinweg (Westenschouwen).Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en langere reistijd. Omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden. Dit meldt Rijkswaterstaat.

De werkzaamheden vinden plaats van maandagavond 22 maart tot en met vrijdagochtend 26 maart en van maandagavond 29 maart tot en met vrijdagochtend 2 april, telkens tussen 20.00 en 06.00 uur. Tussen vrijdagochtend en maandagavond worden geen werkzaamheden verricht en is de weg open.

Het verkeer wordt omgeleid via de Zeelandbrug. Verkeer vanuit Westenschouwen wordt omgeleid via de N59, de N256 en N255. Verkeer vanaf de N57 wordt omgeleid via de N255, de N256 en N59.

Combinatie van werkzaamheden

Rijkswaterstaat wil hinder door onderhoud of aanleg zoveel mogelijk beperken. Indien mogelijk worden verschillende werkzaamheden, soms ook van verschillende partijen, gecombineerd.

Tijdens deze nachtelijke afsluitingen inspecteert en reinigt Rijkswaterstaat de voegovergangen van de Oosterscheldekering en wordt een aantal kleinere werkzaamheden verricht. In dezelfde periode inspecteert DNWG Infra de kabelgoot langs de Oosterscheldekering en voert zij, indien nodig, kleine herstelwerkzaamheden uit. Tegelijkertijd worden in opdracht van E-Connection nieuwe kabels aangelegd in de goten langs de Oosterscheldekering.

De planning is onder voorbehoud. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Door: Nationale Transportgids

21 februari '24 (12:45)

Minstens twee slachtoffers in Lochem door gevallen brugdek

Het brugdek dat woensdagochtend werd getakeld in Lochem is op minstens twee slachtoffers gevallen. Dat meldt de Nederlandse Arbeidsinspectie. Voor zover bekend zijn er in totaal vier mensen gewond geraakt, van wie drie zwaargewond. De Arbeidsinspectie gaat naar Lochem om daar onderzoek te doen naar het ongeval met de in aanbouw zijnde brug.

21 februari '24 (11:30)

Na terreurdreiging weer groen reisadvies voor Parijs

Het reisadvies voor Parijs is aangepast van geel naar groen. Daarmee is de kleurcode voor heel Frankrijk nu weer groen, wat betekent dat er volgens het ministerie van Buitenlandse Zaken geen bijzondere risico's zijn. De veiligheidsrisico's zijn volgens het departement vergelijkbaar met die in Nederland.

21 februari '24 (11:30)

Eerste bussen met asielzoekers van Ter Apel naar Biddinghuizen

De eerste bussen met asielzoekers zijn woensdagochtend rond 11.00 uur vanuit het aanmeldcentrum in Ter Apel vertrokken naar Biddinghuizen. Dat meldt een woordvoerster van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Biddinghuizen vangt vanaf woensdag 240 extra asielzoekers op om het aanmeldcentrum te ontlasten.

21 februari '24 (11:23)

In Assen minste aantal rijbewijzen

Uit cijfers van het CBS blijkt dat inwoners van de gemeente De Wolden in Drenthe provinciebreed relatief gezien het meest beschikken over een rijbewijs. Dat meldt RTV Drenthe.

21 februari '24 ( 8:56)

Wegwerkzaamheden tussen Appingedam en Eemshaven

Rijkswaterstaat voert sinds maandagochtend grootschalig onderhoud uit aan de N33 in de provincie Groningen. De werkzaamheden vinden plaats tussen knooppunt Zuidbroek en de Eemshaven en duren tot medio maart. Dat meldt Rijkswaterstaat.

20 februari '24 (10:15)

Slachtoffer dodelijk verkeersongeluk in Barneveld is 83-jarige man

Het slachtoffer van het fatale ongeluk in Barneveld maandagavond is een 83-jarige man uit Voorthuizen. De politie heeft dinsdagochtend de familie van de man op de hoogte gebracht.

20 februari '24 ( 8:15)

Elektrische auto's winnen terrein in Europa

Autofabrikanten in Europa zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Ze verkochten in januari ruim 12 procent meer personenauto's, meldt de Europese brancheorganisatie ACEA. Elektrische auto's wonnen marktaandeel, ondanks het verdwijnen van een subsidie voor stekkerauto's in Duitsland.

20 februari '24 ( 7:54)

Motorrijder zwaargewond na heftig ongeval op A16

Maandag 19 februari 2024 is circa 06.45 uur een motorrijder uit Rotterdam zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de A16 bij knooppunt Galder richting België. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de motor, een bestelbus en een vrachtwagen met elkaar in aanraking. Dat meldt Politie.nl.

20 februari '24 ( 7:39)

Onderzoek naar weggebruik in Noord-Holland

Rijkswaterstaat onderzoekt vanaf maandag 26 februari 2024 met behulp van kentekenregistratie het weggebruik in Noord-Holland. Doel is om zicht te krijgen op welke weggebruikers regelmatig in de regio rijden, zodat hun vervolgens een NS Altijd Voordeel-abonnement kan worden geboden en de mogelijkheid om deel te nemen aan een beloningsproject. Dat meldt Rijkswaterstaat.

20 februari '24 ( 7:15)

Bedrijven investeren minder in personenauto's en vliegtuigen

Bedrijven hebben in december 8,1 procent minder geïnvesteerd in vergelijking met dezelfde maand een jaar eerder. Vooral in gebouwen, vliegtuigen, personenauto's en machines werd minder geld gestoken, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). In november namen de bedrijfsinvesteringen met 4,8 procent af.