NOVER Logistics voegt eerste Mercedes-Benz Actros toe aan wagenpark

Sierteeltbedrijf  NOVER Logistics is sinds afgelopen maand een Mercedes-Benz truck rijker. Het bedrijf uit Honselersdijk voegde een nieuwe Actros bakwagen met M cabine toe aan hun wagenpark en zij zijn zeer tevreden met hun nieuwe aanwinst. Dit meldt Mercedes-Benz Trucks Nederland.

De nieuwe Actros heeft standaard veel te bieden, zoals een krachtige motor, Active Brake Assist 5 en Lane Keeping Assist, maar kan ook volledig naar wens worden uitgebreid met extra’s. NOVER koos voor trucknavigatie, de Multimedia Cockpit Interactive met 12-inch display, automatische airconditioning, een halflange cabine én een luchtgeveerde vooras voor optimaal comfort.

Ideaal voor stadsdistributie

Deze praktische uitrusting maakt dat de Actros 1833 L met zijn 330 pk uitermate geschikt is voor distributiewerk in om de stad, zoals bij NOVER Logistics het geval is.Wielders: "Het zicht vanuit de cabine en de veiligheidsondersteuning van Mercedes-Benz gaven de uiteindelijke doorslag. Een voorbeeld hiervan is de MirrorCam. Het meedraaien van het camerabeeld zorgt voor nog beter zicht tijdens het manoeuvreren en afslaan. De dode hoek is verleden tijd! En de chauffeurs hebben in de smalle straatjes waar ze vaak doorheen rijden geen last meer van spiegels die uitsteken. De kans op schade is simpelweg minder. Ook de interactieve Multimedia Cockpit vind ik erg prettig. Het dashboard is volledig digitaal, wat bijzonder overzichtelijk werkt. Ik ben dik tevreden en vind dat Mercedes-Benz Trucks vooroploopt qua veiligheid en zicht."

Mercedes-Benz Trucks Maasdijk verzorgt de service en het onderhoud voor NOVER Logistics. Ze ontzorgen de klant door op afstand de wagen te monitoren en actief mee te kijken met Uptime. Mocht onderhoud of service nodig zijn, dan licht Mercedes-Benz Trucks de klant meteen in. ‘Zo kan NOVER Logistics zich bezighouden met bloemen en planten en zorgen wij ervoor dat het vervoer.

Door: Nationale Transportgids