Zestig nieuwe DAF XF 480 Super Space Cab-trekkers voor RUTOM Cargo

Goederenvervoerder RUTOM Cargo investeert in zestig nieuwe DAF XF 480 Super Space Cab-trekkers. Het bedrijf uit Lierop heeft al jaren goede ervaringen met het merk. Dat verklaart ook de grote order in een serie nieuwe XF-trekkers, deels vervanging en deels uitbreiding. De eerste exemplaren zijn onlangs afgeleverd. Dit meldt DAF Trucks.

“DAF is al jaren sterk vertegenwoordigd in ons wagenpark”, aldus Tom van den Broek. Hij vormt samen met Ruud van den Broek de directie van RUTOM Cargo. “We hebben nu 190 trekkende eenheden en 420 getrokken eenheden. Van de trekkende eenheden zijn er 150 van het merk DAF zijn. De prijs-/kwaliteitverhouding is gewoon goed. DAF biedt goede garanties en ondersteuning. Andere doorslaggevende factoren zijn de ruimte in de cabine, veel veiligheid en het beantwoorden aan de wensen van de chauffeurs.”

Goede service en rijcomfort

RUTOM Cargo is gespecialiseerd in internationaal lijndienstvervoer van goederen waaronder pakketten. Jaarkilometrages van 140.000-150.000 kilometer zijn gebruikelijk. “We rijden van Oslo tot Madrid en van Birmingham tot Wenen en alles op tijd binnen strakke schema’s. We zijn 24/7 bereikbaar. Trailers hebben wij standby staan op klantlocaties, zodat we snel en flexibel kunnen schakelen. Kwaliteit van de trucks, goede service plus rijcomfort zijn in deze tak van transport van primair belang.”

Door: Nationale Transportgids