Trucker Martijn vond Zondag met Lubach 'voor het eerst grappig'

'Trucker Martijn' heeft weer van zich laten horen op Radio 1. Zondag was de trucker onderwerp van gesprek in het programma Zondag met Lubach, nadat hij zich op de radiozender had uitgelaten over de programmamaker.

Fragmentjes uit de laatste aflevering van Arjen Lubach zijn maandagochtend steevast te horen op Radio 1, maar Martijn vindt dat niet zo'n succes. Hij belde de radiozender met het verzoek op te houden met "reclame maken" voor het satirische programma. Daarop opende presentator Arjen Lubach zijn programma met een speciaal lied voor Martijn, waarin hij duidelijk maakt dat hij Martijn wél leuk vindt.

'Lachen om Lubach'

"Ik kreeg ineens allemaal berichtjes binnen", vertelt Martijn over zijn zondagavond. De trucker heeft vrijwel niet kunnen slapen door alle berichtjes die hij ontving, maar hij heeft toch iets positiefs aan het programma overgehouden. "Voor het eerst van mijn leven moest ik lachen om Lubach", vertelt hij op de radiozender. Nog steeds is Martijn geen fan van Lubach, maar hij zegt wel onder de indruk te zijn van de montage van het programma. "We leven in een vrij land, dus ik respecteer iedereens mening."

Door: ANP