Nachtafsluitingen N35 tussen Nijverdal en Wierden voor onderhoud

Rijkswaterstaat voert van maandag 14 tot donderdag 17 december onderhoud uit op de N35 tussen Nijverdal en Wierden. De werkzaamheden vinden plaats tussen 20.00 en 05.00 uur in drie nachten in deze periode. Ter hoogte van de werkzaamheden wordt steeds een deel van de autoweg N35 afgesloten in beide richtingen. Dit meldt Rijkswaterstaat.

Door de nachtelijke werkzaamheden zijn er omleidingen en de weggebruiker moet rekening houden met een langere reistijd tussen tien en dertig minuten.

Werkzaamheden N35

Op dit deel van de N35 vinden asfaltwerkzaamheden plaats en we herstellen, waar nodig, de openbare verlichting en reinigen waterafvoerkolken en goten.

Afsluitingen in beide richtingen

  • In de twee nachten van maandag 14 tot woensdag 16 december 2020 voert Rijkwaterstaat onderhoud uit aan de N35 in beide richtingen tussen de N36 en de Burgemeester H. Boersingel.
  • In de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 december voert Rijkwaterstaat onderhoud uit aan de N35 in beide richtingen van de N350/Rijssensestraat tot de kruising met de Nijverdalsestraat/Ten Cateweg, en van de Burgemeester H. Boersingel in de richting van Wierden, tot de aansluiting met de N36.

De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt.

Onderhoudswerkzaamheden

De snel- en autowegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat regelmatig beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Door: Nationale Transportgids