Nooteboom order trailers

Trailer- en trekkerleverancier Nooteboom Trading heeft een enorme order voor trailers en diepladers mogen ontvangen van Ryano Logistic International, een Brabants bedrijf in logistieke diensten. Het in Zeewolde in Flevoland gevestigde Nooteboom Trading levert nieuwe en gebruikte trailers en speciale trekkers voor zwaar transport. Het bedrijf produceert daarnaast hun eigen merk trailers, genaamd RINO®Trailers. Nooteboom Trading is in het bijzonder gespecialiseerd in gestuurde trailers voor bouw en industrie.

Langlopende samenwerking tussen beide bedrijven

De order komt voort uit een reeds langlopende samenwerking, laat Nooteboom weten op haar eigen website Nooteboomtrading.com en de social media kanalen van het bedrijf. “Ryano Logistics International is al vele jaren een zeer tevreden klant van onze afdeling trailerverhuur, Nooteboom Rental”, vertelt managing director Igmar Nooteboom. “Dankzij de goede relatie en het vertrouwen in ons bedrijf heeft Ryano besloten om ons een grote opdracht te gunnen.” Het bedrijf is trots op de samenwerking met Ryano en de keuze van Ryano om het vertrouwen te schenken aan Nooteboom Trading. “We zijn er trots op dat we preferred partner zijn in speciaal transport voor Ryano Logistics International. Dat is een bedrijf dat wereldwijd hoogwaardige, uitzonderlijke logistieke en transportdiensten levert.”

Grote bestelling met trailers en diepladers

De opdracht betreft de levering van nieuwe trailers. De bestelling bestaat uit verschillende RINO® Mega trailers, zowel de vaste variant als uitschuifbare varianten van de trailers. Ook heeft Ryano vier Nooteboom trailers besteld bij het bedrijf. “We hebben een nauwe samenwerking met trailerfabrikant Nooteboom Trailers in Wijchen. Vandaar dat wij veel Nooteboom-trailers in onze verhuurvloot hebben”, vertelt Nooteboom. Dat is echter nog niet de gehele bestelling die Nooteboom heeft mogen ontvangen van Ryano Logistics International. Het bedrijf bestelde verder ook nog een dubbel uitschuifbare 2-assige EURO dieplader, een dubbel uitschuifbare Megatrailer en 4-assige semi-diepladers bij Nooteboom Trading.  

Nooteboom Trading trailers

Eerste trailer als geleverd en in gebruik genomen

De eerste leveringen aan Ryano Logistics International heeft Nooteboom Trading al kunnen afwerken. “Onlangs zijn de eerste mega RINO® en Nooteboom trailers geleverd aan Ryano Logistics International”, vertelt managing director Igmar Nooteboom. “Die zijn momenteel al in gebruik genomen voor het uitvoeren van zware internationale transporten door Ryano.” Het is een trots moment voor Nooteboom, die de opdrachtgever hoog heeft zitten. “Wij zijn vereerd met de enorme order van Ryano Logistics International en zijn er trots op hen te ondersteunen in hun activiteiten als specialisten in het leveren van superieure diensten en innovatieve logistieke oplossingen.”