Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Enorme order trailers en diepladers voor Nooteboom Trading van Ryano Logistics International

Door Redactie Nationale Transportgids
schedule 6 min
location_on [xx]km
Nooteboom order trailers
Trailer- en trekkerleverancier Nooteboom Trading heeft een enorme order voor trailers en diepladers mogen ontvangen van Ryano Logistic International, een Brabants bedrijf in logistieke diensten. Het in Zeewolde in Flevoland gevestigde Nooteboom Trading levert nieuwe en gebruikte trailers en speciale trekkers voor zwaar transport. Het bedrijf produceert daarnaast hun eigen merk trailers, genaamd RINO®Trailers. Nooteboom Trading is in het bijzonder gespecialiseerd in gestuurde trailers voor bouw en industrie.

Langlopende samenwerking tussen beide bedrijven

De order komt voort uit een reeds langlopende samenwerking, laat Nooteboom weten op haar eigen website Nooteboomtrading.com en de social media kanalen van het bedrijf. “Ryano Logistics International is al vele jaren een zeer tevreden klant van onze afdeling trailerverhuur, Nooteboom Rental”, vertelt managing director Igmar Nooteboom. “Dankzij de goede relatie en het vertrouwen in ons bedrijf heeft Ryano besloten om ons een grote opdracht te gunnen.” Het bedrijf is trots op de samenwerking met Ryano en de keuze van Ryano om het vertrouwen te schenken aan Nooteboom Trading. “We zijn er trots op dat we preferred partner zijn in speciaal transport voor Ryano Logistics International. Dat is een bedrijf dat wereldwijd hoogwaardige, uitzonderlijke logistieke en transportdiensten levert.”

Grote bestelling met trailers en diepladers

De opdracht betreft de levering van nieuwe trailers. De bestelling bestaat uit verschillende RINO® Mega trailers, zowel de vaste variant als uitschuifbare varianten van de trailers. Ook heeft Ryano vier Nooteboom trailers besteld bij het bedrijf. “We hebben een nauwe samenwerking met trailerfabrikant Nooteboom Trailers in Wijchen. Vandaar dat wij veel Nooteboom-trailers in onze verhuurvloot hebben”, vertelt Nooteboom. Dat is echter nog niet de gehele bestelling die Nooteboom heeft mogen ontvangen van Ryano Logistics International. Het bedrijf bestelde verder ook nog een dubbel uitschuifbare 2-assige EURO dieplader, een dubbel uitschuifbare Megatrailer en 4-assige semi-diepladers bij Nooteboom Trading.  

Eerste trailer als geleverd en in gebruik genomen

De eerste leveringen aan Ryano Logistics International heeft Nooteboom Trading al kunnen afwerken. “Onlangs zijn de eerste mega RINO® en Nooteboom trailers geleverd aan Ryano Logistics International”, vertelt managing director Igmar Nooteboom. “Die zijn momenteel al in gebruik genomen voor het uitvoeren van zware internationale transporten door Ryano.” Het is een trots moment voor Nooteboom, die de opdrachtgever hoog heeft zitten. “Wij zijn vereerd met de enorme order van Ryano Logistics International en zijn er trots op hen te ondersteunen in hun activiteiten als specialisten in het leveren van superieure diensten en innovatieve logistieke oplossingen.”

29 april '24 (14:15)

ACEA: te weinig laadpunten voor stekkerauto's in EU

De Europese Unie heeft veel meer laadpunten nodig voor elektrische auto's om de CO2-doelen te halen, zegt de Europese autobrancheorganisatie ACEA. De verkoop van stekkerauto's is de afgelopen jaren veel harder gegroeid dan de installatie van laadpalen. Daarom moeten er tot 2030 jaarlijks acht keer zoveel laadpunten bijkomen, volgens de brancheclub.

29 april '24 (11:23)

Naam Rottemerentunnel boven tunnelingang A16 onthuld

Wethouder Simon Fortuyn van de gemeente Lansingerland en Rijkswaterstaat-directeur Floortje Hanneman hebben woensdag 24 april 2024 de naam boven de ingang van de nieuwe tunnel in de A16 onthuld: Rottemerentunnel. Daarover bericht de gemeente Lansingerland.

26 april '24 (13:15)

Aantal zakelijke leasevoertuigen stijgt door krappe arbeidsmarkt

Het aantal leasevoertuigen op de Nederlandse wegen is in de eerste drie maanden van dit jaar toegenomen. Volgens de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) kwamen er vooral meer zakelijke leaseauto's bij, wat de vereniging toeschrijft aan de krapte op de arbeidsmarkt.

26 april '24 ( 8:46)

Vijf bijzondere Brabantse OV-fietsen onthuld in Den Bosch

Otters uit de Biesbosch, een worstenhroodje, het Van Abbemuseum in Eindhoven en de Bolwoningen uit Den Bosch: afbeeldingen daarvan sieren vijf Brabantse OV-fietsen. Deze nieuwe jubileumfietsen zijn binnenkort te vinden in Eindhoven, Den Bosch en Roosendaal. Daarover bericht NS.

26 april '24 ( 6:00)

Begin meivakantie: drukke wegen verwacht

In heel het land gaat vrijdagmiddag de meivakantie van start voor scholen. De ANWB verwacht door het vakantieverkeer een extra drukke avondspits. Ook Schiphol en andere luchthavens maken zich met tienduizenden verwachte reizigers per dag op voor topdrukte.

26 april '24 ( 6:00)

Kwart bestelauto's volgend jaar niet welkom in zero-emissiezone

Bijna een kwart van alle bestelauto's in Nederland mag vanaf volgend jaar een groot aantal binnensteden niet meer in, omdat ze te vervuilend zijn. Dit meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van eigen onderzoek.

25 april '24 ( 8:15)

Meivakantie: veel Nederlanders op vakantie in eigen land

Deze meivakantie kiest 42 procent van de vakantiegangers voor een vakantie in eigen land. Dat blijkt uit onderzoek van de ANWB onder ruim duizend Nederlanders van 18 jaar en ouder die op vakantie gaan tussen 27 april en 12 mei. "Nederland past goed bij een kortere vakantie: de kust, bos en heide, maar ook historische steden en dorpen worden graag bezocht", aldus de organisatie.

25 april '24 ( 6:00)

CBS: steeds meer 65-plussers bezitten een motorfiets

Steeds meer 65-plussers hebben een motorfiets, heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) becijferd. Inmiddels behoort ruwweg een op de zeven motorbezitters tot die leeftijdsgroep.

24 april '24 ( 9:15)

Grote kettingbotsing in Zeeburgertunnel bij Amsterdam

In de Zeeburgertunnel in de A10 bij Amsterdam is een kettingbotsing met dertien auto's geweest. Dat meldt de ANWB. Over gewonden is nog niks bekend.

24 april '24 ( 6:00)

Tesla wil sneller goedkopere elektrische auto's op de markt brengen

Tesla wil sneller goedkopere elektrische auto's op de markt brengen dan eerder gecommuniceerd. Het Amerikaanse concern van topman Elon Musk hoopt op deze manier zijn in het slop geraakte verkopen aan te jagen.