GVT Group wint TVM Award Veilig Transport

GVT Group of Logistics uit Tilburg is winnaar geworden van de TVM Award Veilig Transport. Het Brabantse familiebedrijf heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de GVT Academy. In het eigen opleidingscentrum worden werknemers opgeleid en getraind. Dit meldt TVM.

Onder andere vanwege dit initiatief en de algehele veiligheidscultuur binnen het bedrijf werd GVT Group of Logistics genomineerd voor de TVM Award Veilig Transport 2020. De prijs is bestemd voor een (transport)onderneming die zich inzet voor transportveiligheid en daarmee aantoonbaar het verschil weet te maken. GVT Group of Logistics volgt Vrijbloed Transport op als winnaar van de prestigieuze prijs. Operationeel directeur Stan Hamers van GVT ontving de bronzen TVM Award uit handen van tv-persoonlijkheid Hélène Hendriks in haar rol als ambassadrice van de TVM Awards.

Veilig rijgedrag 

De TVM Awards is de naam van het veiligheidsprogramma dat TVM verzekeringen vorig jaar introduceerde met als voornaamste doelstelling om meer bewustwording te creëren voor veilig rijgedrag onder alle weggebruikers en zodoende een bijdrage te leveren aan de transport- en verkeersveiligheid in Nederland. De TVM Awards kent drie pijlers: het NK Veiligste Chauffeur, Ridder 2020 en Veilig Transport. Het initiatief van TVM wordt ondersteund door negen betrokken partners: Volvo Trucks Nederland, Continental Benelux, Van Eijck Groep, BP, Advance Groep, VVN, ANWB, STL en TLN.

Door: Nationale Transportgids