Den Hartogh Logistics ontvangt predicaat ‘Koninklijk’

Den Hartogh Logistics uit Rotterdam heeft gisteren het predicaat 'Koninklijk' toegekend gekregen. De eervolle onderscheiding is de beloning voor Den Hartoghs werk als toonaangevende logistieke dienstverlener voor de chemie-, gas-, polymeer- en voedingsmiddelenindustrie en markeert het honderdjarige jubileum. Dit meldt Den Hartogh Logistics.

Groepsdirecteur Pieter den Hartogh is enorm trots op de toekenning van het predicaat Koninklijk voor zijn organisatie: “Het is letterlijk en figuurlijk de kroon op het werk van onze medewerkers over de hele wereld na honderd jaar ondernemerschap”, zegt hij. “Mensen waren toen en zijn nu nog steeds de ruggengraat van ons bedrijf. We hebben ons de afgelopen eeuw kunnen ontwikkelen door onze ondernemingscultuur, de toekomst onder ogen zien en ons daarop aanpassen.”

Predicaat Koninklijk

De koninklijke familie in Nederland heeft altijd dicht bij de ontwikkeling van het land en in het bijzonder de economische ontwikkeling gestaan. Om die reden beloont de Nederlandse koning bedrijven die honderd jaar of ouder zijn met een speciaal predicaat dat het bedrijf de mogelijkheid geeft om zich 'Koninklijk' te noemen.

Door: Nationale Transportgids
Beeld: Den Hartogh Logistics