Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Nieuwe IVECO S-WAY voor jubilerend A&S Transport

Door Redactie Nationale Transportgids
schedule 5 min
Addie Doorakkers van A&S Transport heeft onlangs besloten om het 12,5 jarig bestaan van zijn bedrijf te vieren met de komst van een IVECO S-WAY. Al jarenlang rijdt A&S Transport succesvol voor grote transportbedrijven, zoals Nouwens Transport, uit de regio Breda. Na reeds goede ervaringen met zijn vorige IVECO, door de komst van een nieuw model en een lage TCO, heeft de ondernemer besloten een nieuwe truck aan te schaffen. Dit meldt IVECO.

Vol trots namen Addie en Sandra Doorakkers onlangs hun IVECO S-WAY met 460 pk in ontvangst. Ooit begon A&S Transport als een zelfstandige koerier met één bestelbus, waarna het is uitgegroeid tot een transportbedrijf met een wagenpark van vier vrachtwagens en twee busjes, waar de nieuwste aanwinst deel van uit maakt. Addie: "Mijn IVECO S-WAY is compleet uitgevoerd, net als mijn andere trucks." Zo is deze uitgerust met vier verstralers in de zonneklep en vier toplampen op het dak. Bovendien beschikt de chauffeur onder andere over leren stoelen en Apple CarPlay. "De chauffeur moet het vooral naar zijn zin hebben aan boord en dat gaat bij de IVECO S-WAY zeker lukken!"

Roze striping

Na een demorit met de IVECO S-WAY waren Addie en zijn chauffeur allebei zeer te spreken over het rij- en leef comfort in de nieuwste generatie truck. "De IVECO S-WAY is een flinke vooruitgang in vergelijking met de Stralis. Al waren wij ook daarover zeer tevreden! We zijn erg gecharmeerd van het uiterlijk van de IVECO S-WAY!" A&S Transport gaat voornamelijk rijden in Frankrijk, waarbij de focus ligt op het vervoeren van stukgoed en medicijnen. De IVECO S-WAY is gehuld in de huisstijl van A&S Transport. Dit kun je direct zien door de kenmerkende paars, roze striping op de zijkanten van de cabine en de sideskirts. De IVECO S-WAY is verder voorzien van een intarder en diverse rijassistentiesystemen, zoals: Hi-Cruise Predictive Shifting, waardoor de truck een laag brandstofverbruik kent.

Nieuwe truck

De vorige IVECO liep een jaar geleden uit zijn reparatie- en onderhoudscontract, waarna A&S Transport heeft gewacht op de komst van hun IVECO S-WAY. De deal met het transportbedrijf uit Breda is mede tot stand gekomen door de inzet van Jeroen Poppelaars als Sales Manager van IVECO Schouten, voorheen DEBA Bedrijfswagens. Jeroen: "Wij zijn enorm blij dat A&S Transport wederom voor een IVECO heeft gekozen. Addie vult hierop aan: "We kunnen terugkijken op een fijne afstemming tijdens het opbouwproces van de IVECO S-WAY. Het is een hele mooie truck geworden, waar we enorm trots op zijn!"

Door: Nationale Transportgids

09 juni '23 (11:37)

Doorbraak nadert in gesprekken over VDL Nedcar

Na enkele informele gesprekken eerder deze week lijkt er een doorbraak te komen in de onderhandelingen tussen vakbonden en industrieconcern VDL rond autofabriek Nedcar. Volgens CNV-bestuurder Jeroen Bruinsma is Nedcar-eigenaar VDL "bereid om grote stappen te zetten".

08 juni '23 (15:07)

Natuurbrand op Leusderheide hindert verkeer op A28

Op de Leusderheide tussen Soesterberg en Oud-Leusden is donderdagmiddag een natuurbrand uitgebroken. Omdat de brandweer dicht langs de snelweg aan het blussen is, is een rijstrook van de weg afgesloten. Ook de oprit bij Soesterberg naar de weg is dicht zodat brandweerauto's vrije doorgang hebben naar de Leusderheide, laat de veiligheidsregio Utrecht (VRU) weten.

08 juni '23 (15:07)

A16 tussen Breda en België in beide richtingen dicht vanwege brandende vrachtwagen

De A16 tussen Breda en de Belgische grens is bij Hazeldonk donderdagmiddag in beide richtingen dicht omdat er een vrachtwagen in brand staat, meldt de ANWB. De brand is ontstaan na een ongeluk met twee vrachtwagens in België. Een van de chauffeurs is volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio bekneld geraakt, het is niet bekend hoe de chauffeur eraan toe is.

08 juni '23 ( 8:37)

Scooterrijder overleden na verkeersongeval in Venlo

Een 20-jarige scooterrijder uit het Limburgse Tegelen is woensdagmiddag om het leven gekomen door een aanrijding in Venlo. Die gebeurde rond 16.45 uur op de Bloemartsweg. De scooterrijder overleed ter plaatse.

07 juni '23 (11:03)

Elektrische pendelbus vervoert patiënten en bezoekers van IJsselland Ziekenhuis

Patiënten en bezoekers kunnen met een gratis pendelbus reizen tussen het IJsselland Ziekenhuis en metrostation Schenkel in Capelle aan den IJssel. Deze elektrische bus, die de oude pendelbus vervangt, is ook geschikt voor mensen in een rolstoel. De nieuwe pendelbus is aangeschaft dankzij het Denk en Doe Mee!-fonds van de gemeente en de Stichting Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis. Dit meldt de gemeente Capelle aan den IJssel.

07 juni '23 ( 8:22)

Rijbewijs online verlengen kan in 250 gemeenten

Nederlanders kunnen in bijna driekwart van de Nederlandse gemeenten hun rijbewijs online verlengen. In 250 van de 342 gemeenten hoeven burgers hiervoor niet meer eerst naar een gemeenteloket, meldt de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) woensdag.

07 juni '23 ( 8:22)

In groot deel van Amsterdam gelden straks uitstootvrije zones

Vanaf 2025 zijn in een groot deel van Amsterdam alleen taxi's, bestel- en vrachtauto's, brom- en snorfietsen en boten welkom die geen uitlaatgassen uitstoten. Deze voertuigen rijden op waterstof of zijn elektrisch. De hoofdstad wil met de maatregel de lucht schoner maken en de stad gezonder en stiller, meldt wethouder Melanie van der Horst (Verkeer, vervoer en luchtkwaliteit) in een brief aan de gemeenteraad.

06 juni '23 ( 9:22)

KNVB wil bij honderden voetbalclubs laadpalen met verdienmodel

Het aantal laadpalen voor elektrische auto's bij voetbalverenigingen wordt de komende twee jaar fors uitgebreid. De KNVB is daartoe een samenwerking aangegaan met het gespecialiseerde bedrijf Revolt, dat de palen gaat plaatsen. Voor clubs levert dat volgens de voetbalbond ook een extra verdienmodel op. Ze moeten dan niet vies zijn van extra reclames op hun parkeerterrein.

05 juni '23 (12:37)

Bouwconcern Heijmans heeft het predicaat Koninklijk ontvangen

Bouwconcern Heijmans heeft ter ere van zijn 100-jarige bestaan het predicaat Koninklijk ontvangen. Dat is zaterdagavond tijdens een jubileumfeest bekendgemaakt in het bijzijn van 7500 medewerkers van het bedrijf.

02 juni '23 ( 9:06)

Vakantiecheck bij garage door 40 procent van de automobilisten

40 procent van de mensen die met de auto op vakantie gaan, brengt die auto vooraf naar de garage voor een vakantiecheck. Een bemoedigend percentage, aldus BOVAG. Ruim de helft van de autobezitters kiest dit jaar voor een autovakantie. Een en ander blijkt uit een consumentenonderzoek van BOVAG, uitgevoerd door MultiScope onder 1.010 respondenten. Dit meldt BOVAG.