Rijkswaterstaat: nachtafsluiting A73 bij Venray

Rijkswaterstaat voert vannacht onderhoud uit aan de A73 ter hoogte van Venray. Hierdoor is de A73 tussen oprit (9) Venray en afrit (7) Vierlingsbeek richting Nijmegen voor al het verkeer afgesloten van maandag 5 oktober 21.00 uur tot dinsdag 6 oktober 05.00 uur. De tussenliggende op- en afrit (8) Venray-Noord van de snelweg A73 richting Nijmegen zijn ook afgesloten. Weggebruikers dienen rekening te houden met een extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.Dit meldt Rijkswaterstaat. 

De A73 is van maandag 5 oktober 21.00 uur tot dinsdag 6 oktober 2020 05.00 uur tijdens de werkzaamheden afgesloten op de volgende locaties richting Nijmegen:

  • oprit (9) Venray
  • op- en afrit (8) Venray-Noord
  • afrit (7) Vierlingsbeek

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Door: Nationale Transportgids