Politie zoekt getuigen ongeluk A10, filmende automobilisten krijgen boete

Enkele tientallen automobilisten hebben dinsdagmiddag een ernstig ongeluk dat plaatsvond op de A10 gefilmd terwijl ze voorbij reden. De politie geeft aan dat veel van hen een boete op de mat kunnen verwachten. Ook zoekt de politie nog getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren. Dit melden Het Parool en TTM

Op de A10 schaarde dinsdagmiddag een vrachtwagen met aanhanger, waarna twee auto’s en een andere vrachtwagen bovenop het voertuig botsten. Eén van de automobilisten is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk hoe het ongeluk precies kon gebeuren. Door het ongeluk was de A10 tussen knooppunt Watergraafsmeer en Amsterdam-Centrum richting Amstel urenlang afgesloten.

Getuigen

De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeluk en vraagt mensen die (de aanleiding van) het ongeluk hebben gezien en nog niet met de politie hebben gesproken contact op te nemen via 0900-8844 en te vragen naar de afdeling Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) van de Dienst Infra.

Door: Nationale Transportgids