Eerste IVECO S-WAY ADR-trekker voor Hoogendoorn Transport

Hoogendoorn Transport is de trotse eigenaar van een indrukwekkende IVECO S-WAY en gaat met een compleet uitgeruste ADR-trekker de weg op. De specialist in het vervoeren van gevaarlijke stoffen rijdt al jaren met veel plezier met IVECO’s en kwam daardoor nu ook bij de S-WAY uit. Dit meldt IVECO.

Yannick Pegels licht namens het bedrijf toe: “Deze trucks waren voor ons financieel erg aantrekkelijk, omdat deze een lage TCO kenden. Zij hebben bijna niet in de werkplaats gestaan, waardoor wij konden rekenen op een hoge uptime.” Hoogendoorn Transport onderkent ook de stappen die IVECO heeft gezet met de komst van een nieuwe, zware vrachtwagen. “Wij zijn erg onder de indruk van de uitstraling van de IVECO S-WAY en zijn enorm trots op ons nieuwe visitekaartje!”

Familiebedrijf Hoogendoorn Transport

De IVECO S-WAY is ADR uitgerust en gekeurd, waardoor deze beschikt over een compleet ADR-pakket. Hierdoor is Hoogendoorn Transport gemachtigd om gevaarlijke stoffen te vervoeren met de nieuwe zware vrachtwagen. Met het familiewapen pronkend op de zijkant van de truck heeft Hoogendoorn Transport een nieuw visitekaartje in het oosten van Nederland. Met de tekst ‘For my father’ brengt eigenaar Ad Hoogendoorn een ode aan zijn vader Herman Hoogendoorn en oprichter van het familiebedrijf. Het bedrijf, dat hoofdzakelijk gespecialiseerd is in het vervoeren van tankcontainers, bestaat inmiddels 60 jaar en is nog steeds in haven van de familie. De IVECO S-WAY gaat voornamelijk rijden met tank- en boxcontainers om diverse chemicaliën te vervoeren naar een vaste klant. Vanuit daar gaat het de hele wereld over.

Door: Nationale Transportgids