Truckland Group neemt LenGo Automotive Group over

Truckland Group, onderdeel van de Pallieter Group, verstevigt haar positie in Nederland met de overname van het Nederlandse deel van de LenGo Automotive Group. Met de overname van de Nederlandse LenGo bedrijven werkend onder de namen De Burgh en van Hooft, breidt Truckland haar activiteiten uit in Zuid-Nederland. Dit meldt Truckland.

Beide dealergroepen richten zich in hoofdzaak op het op maat leveren en onderhouden van vrachtwagens van het merk DAF, bestelwagens van de merken Fiat, IVECO en Maxus en trailers van de merken Renders en Kogel.

Samenwerking

De zes vestigingen van de Burgh (Eindhoven, Eindhoven Acht en Son) en van Hooft (Den Bosch, Veghel en Boxtel) worden toegevoegd aan de tien Nederlandse vestigingen van Truckland (Wognum, Heerhugowaard, Velsen, Zaandam, Amsterdam, Almere, Schiphol, Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid en Tilburg). Naast deze tien Nederlandse bedrijven heeft Truckland nog vestigingen in België (Beerse) en Spanje (Valdemoro en Alcala de Henares). Door deze samenwerking wordt een bedrijf gevormd met circa 280 miljoen euro omzet en circa 650 medewerkers.

Door: Nationale Transportgids