Verbindingswegen A12/A27 knooppunt Lunetten komend weekend afgesloten

Rijkswaterstaat vervangt een deel van de asfaltdeklaag van de snelwegen A12/A27 bij Utrecht. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden zijn enkele verbindingswegen ter hoogte van het knooppunt Lunetten afgesloten in het weekend van vrijdag 5 juni 21.00 uur tot en met maandag 8 juni 05.00 uur. Dit meldt Rijkswaterstaat.

Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen en omleidingsroutes A12/A27

  • De verbindingsweg van de snelweg A12 vanuit Arnhem naar de snelweg A2 richting Amsterdam is afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A12 hoofdrijbaan.
  • De verbindingsweg van de snelweg A27 vanuit Breda naar de A12 richting Den Haag is dicht. Het verkeer wordt omgeleid via de A12 aansluiting Bunnik (19).
  • Oprit Hoograven (18) van de snelweg A12 richting de A12 naar Den Haag is ook afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de A12 aansluiting Kanaleneiland (17).

Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Door: Nationale Transportgids