Nachtelijke verkeershinder A6 richting Almere vanaf 26 mei

Rijkswaterstaat vervangt op een aantal plaatsen de asfaltdeklaag van de snelweg A6. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden wordt de A6 richting Almere doordeweeks enkele avonden en nachten afgesloten. Dit meldt Rijkswaterstaat.

De snelweg is afgesloten van dinsdag 26 mei tot en met vrijdag 29 mei tussen Lelystad-Noord (11) en Lelystad (10) en van dinsdag 2 juni tot en met donderdag 11 juni 2020 tussen Lelystad (10) en Almere-Oostvaarders (8). Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot tien minuten.

Afsluitingen en omleidingen tussen Lelystad-Noord (11) en Lelystad (10)

Van 26 tot en met 29 mei ’s nachts tussen 19.00 en 05.00 uur gelden op de snelweg A6 richting Almere de volgende afsluitingen:

  • oprit Lelystad-Noord (11)
  • afrit Lelystad (10)

Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot tien minuten.

Afsluitingen en omleidingen tussen Lelystad (10) en Almere-Oostvaarders (8)

Van 2 tot en met 5 juni en van 9 tot en met 11 juni ’s nachts tussen 19.30 en 05.00 uur gelden op de A6 richting Almere de volgende afsluitingen:

  • oprit Lelystad (10)
  • verzorgingsplaats en tankstation De Aalscholver
  • afrit Almere-Oostvaarders (8)

Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd die kan oplopen tot tien minuten. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Hulpdiensten kunnen bij spoed met gepaste snelheid het werkvak passeren.

Door: Nationale Transportgids